Jezu jak mnie to wqrwa , zaraz będzie ból dupy "pseudo zakorzenianych heteryków" czemu pseudo ? Ponieważ jeśli czujesz się zagrożony takimi rzeczami i przez to Ty albo Twój syn zmieni orientacje seksualna mam smutną wiadomość dla Ciebie ... jesteś skrytym pedałem wraz z synem .
To jest biznes , jest to na topie teraz więc jest promowane , przeje się , przestaną i zacznie się coś drugiego . Za 10 lat będą pierdolić o równości związków z zwierzętami i nadal będzie ból dupy.
Mam dziewczynę zamierzam z nią stworzyć rodzinę i chuj mnie obchodzą geje, lesbijki i transy . Jeśli będą chcieli się żenić i tworzyć rodziny co ja mam mieć do tego ? I w jaki sposób z moją kobietą i przyszłą rodzina być zagrożony ?
Paranoja od nadmiaru wolnego czasu i szuflady zamiast głowy.
czemu od razu jakieś zagrożenie? nas po prostu to brzydzi
nie. to prawda
Fake. Siostra pracuje w Lidlu i potwierdziła, od 29 czerwca jest tydzień amerykański w Lidlu.
To fake. Od 29 czerwca jest tydzień amerykański.
czemu od razu jakieś zagrożenie? nas po prostu to brzydzi
Brzydzą Cie kolory ? Tęcza ? Bo nie rozumiem .
Czekam jeszcze na oficjalne potwierdzenie na stronie lidla albo w apce i mogę skreślić ten market z listy sklepów, w których robię zakupy.
Ja od czasów cenzury krzyża na kościele Santorini z produktów serowych czyli od 3 lat nie byłem ani razu w gejolidlu... Mam w dupie, że to akurat krzyż, ale kurwy muslimskiego jebanego znaczka nie wymazywali ze zdjęć zabytków na produktach... Moga ssać im pęto i mam nadzieję, że tylko pedały będą chodzić tam i wtedy zacznie sie reklama dla heterorodzin, aby wrócili.. Pedały będą się rzucac i chuja zrobią... lidla powinno się bojkotować
Fake. Siostra pracuje w Lidlu i potwierdziła, od 29 czerwca jest tydzień amerykański w Lidlu.
To fake. Od 29 czerwca jest tydzień amerykański.
Czyli, w sumie obrazek nie kłamie
Dupa nie samobój, Polacy to tępaki, od 30 lat wybierają te same partie, mimo, że robią im/wam na chuj i co? i gówno i dalej je wybieracie i wybierać będziecie. A o farsach, aferach, przekrętach długo nie pamietacie.
Dupa nie samobój, Polacy to tępaki, od 30 lat wybierają te same partie, mimo, że robią im/wam na chuj i co? i gówno i dalej je wybieracie i wybierać będziecie. A o farsach, aferach, przekrętach długo nie pamietacie.
nie pieróg głupot siedź tam i nie wracaj
gdyby nie PIS to byśmy dalej mieli lata 90' 05'
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów