📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A u mnie nie padało od lipca
Wiedziałem, że skądś znam tą miejscowość...
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
teraz już wiem dlaczego towar stawia się na europaletach.10cm wyżej i jest więcej czasu na uratowanie towaru zanim woda na całej powierzchni zacznie się podnosić.
Ale MPK czy to PKS może poszczycić się, że jeździ w każdych warunkach. Sprzedaj im filmik jak jedzie autobus, będą mieli niezłą reklamę.
Świeże bułki w promocji były! Jeb@ć buty za 8,50 z targowiska - promocja matką przetrwania!
Tydzień Wenecki
Wszędzie pada, tylko u mnie musi słońce smalić.
cosik sie Wam tam pogoda zChrzaniła
Trzebińską ładnie zalało ;- ) Słynna fontanna z Mieszka I... Będąc na emigracji już 8 lat, mówiąc skąd jestem - wszyscy oczywiście jedno skojarzenie o Chrzanowie - "babićka" :- ) Swoją drogą - ciekawe dlaczego akurat Chrzanów wybrano do tej reklamy Tyskie? Przecież ani to powiązanai z Czechami, ani tym bardziej nic o piwie nie słychać. Bardziej to lokomotywy, ale chyba ta reklama nie ma za bardzo z tym powiązania
Ktoś z Chrzanowa, oprócz mnie jest jeszcze? Czy mogę pozdrowić słuchaczy na antenie?
@Solve
Ładnie Chrzanów zalało a 9 jak amfibia hehe, w Trzebini takiej rozpierduchy nie było.
@uho82
ZKKM - Związek komunistyczny komunikacja morska
Ładnie Chrzanów zalało a 9 jak amfibia hehe, w Trzebini takiej rozpierduchy nie było.
@uho82
ZKKM - Związek komunistyczny komunikacja morska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów