Atak w stylu wściekłego pingwina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Atak w stylu wściekłego pingwina.
Nastały takie czasy, że czy lewak, czy prawicowy nacjonalista, to te same cioty w pedalskich rurkach.
U lewaków to norma, ale takie Bąkiewicze, czy Kadyrowcy są bardziej pedalscy od największej cioty.
Wszyscy niby walczą o swoje, albo w obronie czegoś, a tak naprawdę, to jedna kurwa jeden złodziej, szczególnie w cyrku na Wiejskiej.
U lewaków to norma, ale takie Bąkiewicze, czy Kadyrowcy są bardziej pedalscy od największej cioty.
Wszyscy niby walczą o swoje, albo w obronie czegoś, a tak naprawdę, to jedna kurwa jeden złodziej, szczególnie w cyrku na Wiejskiej.
Jakby mój syn się tak spedalił to bym sobie obciął 2gą nogę...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
I tak z tą ideologią pedałów pedofilów i innego tęczowego gówna się postępuje.
To zacznij napierdalać księży w kościołach
Brawo jazda z pedałami!
~VeIture napisał/a:
nie wiadomo czy to chłop, równie dobrze może to być dziewczynka, której się popierdoliło we łbie.
VeIture napisał/a:
I będziesz miał huja do samej ziemi
Pozdrawiam
od razu spekulacje że to pobicie miało podtekst polityczny, a moim zdaniem to kłótnia kochanków.
Typ z mikrofonem dawał na boku i jego chłopak się dowiedział.
miłość to wojna.
Po co go prowokował tym homoseksualnym głosem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów