📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
na takiego bolca nie była gotowa.
Piwko dla złotówy za posprzątanie gówna z drogi. Szkoda, że za wyprzedzanie na pasach mu dowalą mandat.
Ale to trzeba być niedorobionym, ślepym i upośledzonym zjebem. Kamienia wielkości człowieka pewnie też by nie zobaczył. Albo dziury w drodze wielkości krateru.
Ten kierowca twierdził że nigdy nie jeździł po pijaku.
Jak widać do czasu
gdy mu się pijak napatoczył to po nim przejechał i z radości aż podskoczył
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jak widać do czasu
gdy mu się pijak napatoczył to po nim przejechał i z radości aż podskoczył
Piwko dla złotówy za posprzątanie gówna z drogi. Szkoda, że za wyprzedzanie na pasach mu dowalą mandat.
Omijanie...
Dobrze, że białe auto zasłoniło moment przejeżdżania biedaka.
Moje wrażliwe serduszko zatrzymałoby się widząc jego krzywdę
Moje wrażliwe serduszko zatrzymałoby się widząc jego krzywdę
jakbym zauważył tak lezącego na drodze w skrajnej ciemności kogoś to bym go rozjechał dokładnie tak samo !!
Cipczan napisał/a:
Nie dowalą bo nie wyprzedzał, biały samochód zjechał już z pasów.
dsads napisał/a:
jakbym zauważył tak lezącego na drodze w skrajnej ciemności kogoś to bym go rozjechał dokładnie tak samo !!
Miasto oświetlone całkiem dobrze i daleko mu do skrajnej ciemności. Co nie zmienia faktu, że na drodze się nie leży
RadosnyRabarbar napisał/a:
Nie dowalą bo nie wyprzedzał, biały samochód zjechał już z pasów.
Miasto oświetlone całkiem dobrze i daleko mu do skrajnej ciemności. Co nie zmienia faktu, że na drodze się nie leży
Chyba za dużo trunków chłopcy.
Biały był w ruchu, a nie stał. Więc to wyprzedzanie.
Nie zjechał z pasów, co widać na drugim filmie.
Przynajmniej sztuczka z znikaniem udała mu się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów