18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Byku35 2019-11-24, 12:48 2
pocisk bez jednej nogi
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-11-24, 12:52 5
Na wszystko mogę patrzeć ale nie na krzywdę dzieci i piesków. Jeśli ten drań poligon napisze coś złego o tym bezbronnym piesku to przysięgam że nie wytrzymam i wyjdę z siebie i nie wiem kiedy wrócę.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Rejti 2019-11-24, 12:55 5
Angel napisał/a:

poligon6 przybywaj

Dajesz pole do popisu tej miernocie, bez potrzeby.
Zgłoś
serenity 2019-11-24, 13:05 8
Ale głupi pies!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-11-24, 13:10 11
Zajebać jebanego kundla...
Zgłoś
poligon6 2019-11-24, 13:50 56
Katie napisał/a:

Dajesz pole do popisu tej miernocie, bez potrzeby.

Ty się ze swoimi psami liżącymi sobie pyski w awatarze, zawrzyj loch.

Ale w tym przypadku stane w obronie psów. Człowiek potworzył jakies pojebane rasy, niedostosowane do życia nawet wsród ludzi.

Buldogi ze zbyt krótkim przewodem oddechowym przez co łapia wszelkie mozliwe choroby, jamniki nie mogace jeść kosci czy te srajace do torebk chiuałałai.

Pamietam jak na wiosnę, stada takich kundli pałętały sie po wioskach i przedmiesciach, zagryzając inwentarz i o zgrozo domowe pupile uwiazane na łańcuchu. Strasza makabra. Trzeba było trutke sypać po polach czy polowac z widłami. Zaganiało się takie pchlarze na podwórko i dobijało kołkami, bo tylko roznosiły choroby.

Każdy kto bagatelizuje takie zagrożenie, niech wie ze np w RoSSji ginie około 100 osób zagryzionych przez bezpńskie psy. W starozytnej Grecji zagryzły Diogenesa, jednego z filozofów. Jest nawet lista sławnych osób zagryzionych przez psy.

Na szcęście w obecnych czasach sa odpowiednie służby, ale i tak czasami trzeba uskutecznić jakiegoś pchlarza szwędającego sie po drodze. A teraz przepraszam bo muszę iść do kościoła.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
kampton 2019-11-24, 15:04 3
@up kurwa, dobry Kubuś jesteś.
Zgłoś
Rejti 2019-11-24, 15:12 5
poligon6 napisał/a:

Ty się ze swoimi psami liżącymi sobie pyski w awatarze, zawrzyj loch.
Ale w tym przypadku stane w obronie psów. Człowiek potworzył jakies pojebane rasy, niedostosowane do życia nawet wsród ludzi.
Buldogi ze zbyt krótkim przewodem oddechowym przez co łapia wszelkie mozliwe choroby, jamniki nie mogace jeść kosci czy te srajace do torebk chiuałałai.
Pamietam jak na wiosnę, stada takich kundli pałętały sie po wioskach i przedmiesciach, zagryzając inwentarz i o zgrozo domowe pupile uwiazane na łańcuchu. Strasza makabra. Trzeba było trutke sypać po polach czy polowac z widłami. Zaganiało się takie pchlarze na podwórko i dobijało kołkami, bo tylko roznosiły choroby.
Każdy kto bagatelizuje takie zagrożenie, niech wie ze np w RoSSji ginie około 100 osób zagryzionych przez bezpńskie psy. W starozytnej Grecji zagryzły Diogenesa, jednego z filozofów. Jest nawet lista sławnych osób zagryzionych przez psy.
Na szcęście w obecnych czasach sa odpowiednie służby, ale i tak czasami trzeba uskutecznić jakiegoś pchlarza szwędającego sie po drodze. A teraz przepraszam bo muszę iść do kościoła.

Jesteś pierdolnięty, i współczuję wszystkim którzy muszą się z tobą zadawać. Albo nikt się z tobą nie zadaje, i dlatego jesteś pierdolnięty. Koło się zamyka
Zgłoś
poligon6 2019-11-24, 15:16 27
Katie napisał/a:

Jesteś pierdolnięty, i współczuję wszystkim którzy muszą się z tobą zadawać. Albo nikt się z tobą nie zadaje, i dlatego jesteś pierdolnięty. Koło się zamyka

Ja nie mam w awatarze psów liżacych sobie mordy. To jakaś nowa moda, że personifikujecie psy nadając im cechy ludzkie by potem się z nimi jebać?

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Rejti 2019-11-24, 15:20 2
poligon6 napisał/a:

Ja nie mam w awatarze psów liżacych sobie mordy. To jakaś nowa moda, że personifikujecie psy nadając im cechy ludzkie by potem się z nimi jebać?

Następnym razem wstawię sobie do avatara zdjęcie twojej matki, żebyś miał po kim słusznie jechać.
Zgłoś
poligon6 2019-11-24, 15:52 20
Katie napisał/a:

Następnym razem wstawię sobie do avatara zdjęcie twojej matki, żebyś miał po kim słusznie jechać.

Ale masz spersonifikowane psy lizace sobie morde, jak chcesz zdjęcie to ci podeśle. Co za durne psiary!

Zgłoś
Proximate 2019-11-24, 16:13 3
@poligon6
Dobrze, już tam zawrzyj mordę i idź do sobie strzep.
Jesteś życiowym zerem, nieudacznikiem i miernotą.
Pierdolisz w internetach, pozując na twardziela, a tak naprawdę jesteś smutnym, szarym, nic nie znaczącym żuczkiem.
Gardzę Tobą i takimi jak Ty, mam nadzieję, że kiedyś wyjedziesz za groszem za granicę, o jedno zero mniej w kraju.
Nie pozdrawiam kmieciu.
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-11-24, 16:20 16
Katie napisał/a:

Jeżeli nie zgadzasz się z tym co akurat tutaj napisał, to sam jesteś chory psychicznie, gość co woli z chorymi zagryzającymi inwentarz i ludzi pchlarzami się szlajać niż rozwiązać skutecznie problem, cholerni zoofile, pewnie psom dupy wylizujecie po sraniu, pojeby! Mieć sobie psa, lubić zwierzęta to jedno, ale wy jesteście zwyczajnie, jak napisałem, bandą świrów już!

Katie napisał/a:

Dobra, zobaczyłem avatar, chory psychicznie fury zjeb z miliardem rożnych płci zapewne, pewnie sam jest już chory na aids to się solidaryzuje z roznoszącymi zarazę pchlarzami, tfu!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Kamil3l 2019-11-24, 16:31 8
Ale mu hamulce piszczą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów