Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gość jest dziennikarzem motoryzacyjnym i to auto dostał pewnie do testów więc nie spinaj dupki tylko spakuj kredki jutro na plastykę...
Jutro plastyki nie mam, ale jak chcesz, zaproszę Cię na j. polski. Może się w końcu nauczysz pisać.
Ja natomiast powiem Wam dlaczego on się cofał. Sytuację miałem identyczną jak on tylko nie jestem taki głupi żeby się cofać tylko nadrobiłem drogę. :/ W Warszaffffce na S2 są 4 pasy, jedziesz sobie spokojnie, wiesz, że za 4km masz skręcić w prawo. Wszyscy jadą ok 90-100 i jest miło po czym nagle dwa prawe pasy się oddzielają i są stalowe liny między nimi. Myślisz sobie pewnie jakiś zjazd ale się nie martwisz bo Twój jest za 2km. Taki chuj! To był Twój zjazd! Tak kurwa! Te cymbały wymyśliły, że kurwa 2km wcześniej musisz zjechać za pierdolone liny żeby móc skręcić w prawo bo inaczej ni chuja mimo iż droga leci kilkanaście metrów od Ciebie! No kurwa w życiu bym nie wpadł na tak genialny pomysł.
dlatego kurwa tumanie możesz na tym jebanym zjeździe jechać 80km/h, a nie 20, nie umiesz czytać znaków, to jeździj pociągiem kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów