📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widzę, kolega dopasował sobie wnętrze kolorystycznie do torebki.
Kodeks drogowy, art. 23.2:
Zabrania się cofania pojazdem w tunelu, na moście, wiadukcie, autostradzie lub drodze ekspresowej.
Wklejam zanim rozpęta się wojna ekspertów.
Zabrania się cofania pojazdem w tunelu, na moście, wiadukcie, autostradzie lub drodze ekspresowej.
bziktheblue napisał/a:
gość jest dziennikarzem motoryzacyjnym i to auto dostał pewnie do testów więc nie spinaj dupki tylko spakuj kredki jutro na plastykę...Widzę, kolega dopasował sobie wnętrze kolorystycznie do torebki.
Gośc cofa licznik
spr_szn napisał/a:
Tak się składa, że jestem ekspertem. Wyjście jest tylko jedno: zabrać prawo jazdy, samochów rozpierdolić w drobny mak i na wszelki wypadek połamać nogi debilowi
Oby się tylko z TIRami takie debile spotykały...
Za takie numery powinno być dożywotnio zajebane prawko i skonfiskowany samochód. Do tego zakaz prowadzenia nawet motorynki czy roweru.
On chociaż mysli, a pizda by jechała 50km do następnego zjazdu a potem kolejne 50 w drugą stronę zamiast cofnąc 2 czy 3 km
Patrząc po aucie sądzę, że to są te wyścigi w wersji hard.
Za każde przejechane 100, 1000, 10000 metrów dostajesz określoną gotówkę. Oczywiście tylko na autostradzie lub drodze ekspresowej z maksymalną prędkością.
Warunek jest jeden - musisz jechać tyłem. I jest co coraz popularniejsze.
Za każde przejechane 100, 1000, 10000 metrów dostajesz określoną gotówkę. Oczywiście tylko na autostradzie lub drodze ekspresowej z maksymalną prędkością.
Warunek jest jeden - musisz jechać tyłem. I jest co coraz popularniejsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów