Ale już nie będzie, bo nie żyje .Colorado Springs
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ale już nie będzie, bo nie żyje .Colorado Springs
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że nie murzyn. No ale złodziej to złodziej.
Na filmiku widać jak policjant od śmierci dzieliły ułamki sekund kiedy koleś niepostrzeżenie wyciągnął gnata, policjant miał niesamowity refleks że udało mu się go powstrzymać i zabić.
60% tych pestek było w gratisie.
Psiarski doskonale wyszkolony. Nie to co nasze pOlskie patałachy krawężnikowe...
Zawsze mnie to bawi jak gość dostaje z 10-12szt ołowiu, a gliniarz do niego "drop the gun", gdy kolo nawet nie ma świadomości co się dzieje
Ale lepiej tak niż miał by sam zginąć.
po to idzie cały magazynek żeby nie mógł się bronić w sądzie i żeby nie wygrał przypadkiem odszkodowania - tak są szkoleni tam żeby nie dopuścić do sądu
Snajkers napisał/a:
Zawsze mnie to bawi jak gość dostaje z 10-12szt ołowiu, a gliniarz do niego "drop the gun", gdy kolo nawet nie ma świadomości co się dzieje
kontownik napisał/a:
po to idzie cały magazynek żeby nie mógł się bronić w sądzie i żeby nie wygrał przypadkiem odszkodowania - tak są szkoleni tam żeby nie dopuścić do sądu
Oni tam lubią precedens, nie tylko w sądach. Wystarczył JEDEN przypadek, że gość nie był odstrzelony do końca i chwytał dalej za broń.
Hahaha, przypomniałeś mi właśnie najlepszą scenę filmową evr pod tym kontem, właśnie w filmie Robocop, tym starym
Gdzie jak "testują" robokopa i pokazują co sobie tam potrafi, to rozstrzeliwuje jakichś afroamerykanów w kadilaku hahahah
W tych czasach by to nie przeszło w filmie xD
PS. Nowego Robocop'a też polecam
Nie wjebał mu całego magazynka, więc mam niedosyt i piwa nie będzie.
Jak by w Polsce do złodziei strzelali to by nas o 20 milionów mniej było 🤣🤣
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów