Nagrał akcję
Nagrał akcję
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odpalił defensywne pociski balistyczne.
I to jest chujowe w ruchu drogowym, ty jedziesz dobrze, uważasz a chuj ktoś ci wymusi albo w Ciebie przypierdoli. Tu to już w ogóle sytuacja unikatowa..
To akurat tak, ale strzelające kamyczki spod kół to w sumie norma. Sam miałem pajączka na szybie.
Dlatego zawsze mówię: lepiej siedzieć w domu. Po co kusić los? No, chyba że ktoś ma jaja ze stali, albo lubi czasem stanąć ze śmiercią twarzą w twarz i powiedzieć ,,Albo ty, albo ja, suko!,, Wtedy można wyjść na balkon.
Masz balkon w piwnicy?
Dlatego zawsze mówię: lepiej siedzieć w domu. Po co kusić los? No, chyba że ktoś ma jaja ze stali, albo lubi czasem stanąć ze śmiercią twarzą w twarz i powiedzieć ,,Albo ty, albo ja, suko!,, Wtedy można wyjść na balkon.
Ja wolę wyjść niż siedzieć na balkonie, na balkonie srają muchy i komary gryzą mimo ciepłego klimatu i wysokiego piętra. Dlatego więc wolę dzidę w łeb.
Wolę zginąć jak bohater że Sparty jak Spartanin niż przez muchy obesranin i komary wyssanin.
Ja wolę wyjść niż siedzieć na balkonie, na balkonie srają muchy i komary gryzą mimo ciepłego klimatu i wysokiego piętra. Dlatego więc wolę dzidę w łeb.
Wolę zginąć jak bohater że Sparty jak Spartanin niż przez muchy obesranin i komary wyssanin.
fightforua.org/
No to leć bohaterze. Za honor, za chwałę i jeszcze 300 dolców od fraga podobno dają to dwóch ruskich odstrzelisz i masz naszą średnią krajową.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów