18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tylko jedno zdanie...
minkabletka • 2009-08-08, 11:17
serial "allo allo" jak dla mnie był mistrzostwem świata a to moje ukochane zdanie z tego filmu, które zawsze Rene mówił do swojej żony.

Kto oglądał serial będzie wiedzieć o co chodzi

Zgłoś
s................b 2009-08-08, 11:18 1
"you stupid woman"
Zgłoś
djbii 2009-08-08, 11:37 1
Boskie, ten serial można ogladać po kilka razy
Zgłoś
Koperek 2009-08-08, 13:10
Dziń dybry (kto oglądał to skojarzy)
Zgłoś
troyak 2009-08-08, 13:14
it is i! lecrer
Zgłoś
P................A 2009-08-08, 13:32
IT`S ME LECLERCK dziadek byl niesamowity!!!
Zgłoś
karimurararichi 2009-08-08, 14:24
słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać !
kocham ten serial oglądałem go kilkanaście razy jeśli się nie mylę to jeszcze na BBC czy jak się tam to zwie, leci to czasami
Zgłoś
ksik1992 2009-08-08, 17:03
doookladnie na bbc enternaiment leci:)
Zgłoś
djbii 2009-08-08, 18:04
na www.seans24.pl są wszystkie sezony, właśnie sobie przypominam stare dobre czasy jak w TV leciało
Zgłoś
misiok15 2009-08-08, 21:55
Dzień Dybry wszystkim ^^
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów