📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Logika Kobiet po raz pierwszy przyniosła profit
To fake. Ponieważ wyszły z kuchni.
Cytat:
Tylko kobiety mogły to wymyślić
Bez przesady, faceci z wyobraźnią też się trafiają.
Facet komentujący babski mecz, dramat. Ktoś to w ogóle ogląda na poważnie?! Ja rozumiem, że kobieta też musi mieć czas na rozrywkę i tak dalej. Ja to wszystko rozumiem, ale niech grają pod jakimś specjalnym nadzorem. Na prawdę strach pomyśleć, co by się działo na boisku gdyby nagle te 11 kobiet z każdej drużyny, zaczęły się specjalnie naparzać tylko dlatego, że wszystkie ubrane są tak samo Ach jakie to słodkie. Uwielbiam baby, zwłaszcza kiedy mi służą
Faceci już to opatentowali dawno temu, gdzieś jest filmik w sieci.
Pierdolicie Hipolicie.
Wymyślił to facet - trener. Ale żeby baby zrozumiały, wkomponował w to focha - i jest akcja bramkowa.
Wymyślił to facet - trener. Ale żeby baby zrozumiały, wkomponował w to focha - i jest akcja bramkowa.
Samej akcji mogą im zazdrościć największe kluby na świecie, to było zajebiste.
Lekcje odrobione nasz ty wielki pua?
Samej akcji mogą im zazdrościć największe kluby na świecie, to było zajebiste.
Jakby nasi tak grali to bylibysmy na szczycie. Patałachy pierdolone
Widzialem to wczoraj. Gdzies byl taki komentarz po angielsku: "Szkoda, ze nikogo nie bylo na trybunach zeby to zobaczyc"
Ciekawe czy jebało po meczu w szatni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów