📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tajniki wyszukiwania takich rzeczy na granicach internetów weź ze sobą do grobu, Ty chory pojebie !
Wiem że dosyć dziwne, ale wygląda na ustawione.
ustawiony to będzie do końca zycia ten dzieciak z filmiku
Abulcasis napisał/a:
Tajniki wyszukiwania takich rzeczy na granicach internetów weź ze sobą do grobu, Ty chory pojebie !
Przecież to własne...
A czemu się czai przed wejsciem brata czy już ma udawać że ogląda tv?
Abulcasis napisał/a:
facebook.com/BestofVines
wygrałem internety ?
Brat postanowił zajebać pranka, wpada i Kamerzysta pewnie jest teraz leczony na oddziale psychiatrycznym, trauma że jego młodszy brat, z którym się bawił daje dupy. Stawiam że to jego nie pierwszy raz. Od małego piesek go w dupe zapina.
No i pies Cie jebal
To jest ustawione
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów