📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Co powiedział na koniec?
co jak co ale głupim skurwysynom trzeba to piwo postawić - niech się dławią swoim smrodem.
Powiedział że koniec końców i jego to spotkało ( w sensie o tym kolesiu z tyłu).
donkapusta napisał/a:
Co powiedział na koniec?
Powiedział że koniec końców i jego to spotkało ( w sensie o tym kolesiu z tyłu).
donkapusta napisał/a:
Co powiedział na koniec?
Jebac PiS po japońsku
-- im chyba nie dawno włączyli internet. Jako możliwą usługę. Bez kitu.
Suki takie same jak wszyscy.
Suki takie same jak wszyscy.
Oczy miał takie jakby się najebał ale po coli ?
Wiewór napisał/a:
Jebac PiS po japońsku
raczej powiedział ,,jebać debili co politykują na Sadolu,,
Kiedys w szkole podpierdalali mi Cole jak zostawialem na stole. Raz przywiazalem 2 mentosy na nitce pod korkiem I przy odkreceniu wpadly do srodka. Samego jebniecia nie widzialem ale efekt po. Zdrowy rozpierdol. I laptop zjeb popsul kolezance bo zalał colą skutkiem ubocznym był zakaz wnoszenia napójow do klasy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów