📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jestem taki zajebany czy ten film po prostu bez sensu?
@up nie widzisz kałach przymontowanego do samolocika?
Filmik spoko, ale ten gówniarski opis w stylu jakiegoś homo insapiens counterstrikens... Żal dupę ściska.
Jest to urządzenie zaprojektowane przez rosyjskich studentów do niszczenia dronów, a broń na pokładzie to nie kałach tylko strzelba automatyczna cal. 12 bodajże
hbz003 napisał/a:
Jest to urządzenie zaprojektowane przez rosyjskich studentów do niszczenia dronów, a broń na pokładzie to nie kałach tylko strzelba automatyczna cal. 12 bodajże
To sajga, debile myślą że to kałach bo ma magazynek łukowy
Tylko czekać jak jebiąćykozy wyprodukują takiego drona i będą robić naloty dywanowe na jarmarkach bożonarodzeniowych.
Zrobienie drona jest banalne i wystarczy zamówić trochę szpeja z aliexpress.
Z bronią będzie problem bo przecież jest nielegalna i będą musieli ubiegać się o pozwolenie - tak myśli nasza rodaczka Bieńkowska w parlamencie EU.
Zrobienie drona jest banalne i wystarczy zamówić trochę szpeja z aliexpress.
Z bronią będzie problem bo przecież jest nielegalna i będą musieli ubiegać się o pozwolenie - tak myśli nasza rodaczka Bieńkowska w parlamencie EU.
Mam wrażenie, że zaprojektowali to na potrzeby debaty publicznej w Polsce.
Katie napisał/a:
Kałach to nie tylko AK47/74. na filmie jest Kałach KS-12 waży tylko niecałe 4KG dlatego go wykorzystali
alexandrus napisał/a:
@up nie widzisz kałach przymontowanego do samolocika?
W zasadzie to nie widziałem. Dzięki
Katie napisał/a:
To nie sajga. Za długi magazynek i za długa lufa w dronie na sajgę, to jest AK.
Link do artykułu na temat tego drona:
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/rosja-ujawnila-zabojczego-drona-wyposazoneg...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów