📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świat staje na głowie, kobiety tańczą na kijach, wyzywająco się ubierają, są coraz bardziej chamskie i coraz mniej kobiece. Niemniej wymagają... szacunku. Szacunku, na który trzeba zasłużyć... .
@samson90
Jakby "zatańczyła" na Twoim drążku, to prawdopodobnie nawet byś nie zauważył braku cycków
Jakby "zatańczyła" na Twoim drążku, to prawdopodobnie nawet byś nie zauważył braku cycków
"wytresujcie tak swoje dziwochy* nie będziecie żałować
*nie dotyczy gimbów i licealistów"
Zapomniał wół jak cielęciem był
*nie dotyczy gimbów i licealistów"
Zapomniał wół jak cielęciem był
Cytat:
wytresujcie tak swoje dziwochy* nie będziecie żałować
*nie dotyczy gimbów i licealistów
Ja tam wolę aby moja dobrze mi skakała i ogólnie dobrze się ruchała, jeśli dla ciebie tak się podobają wygibasy na rurze to
Gimbus detected
Prawie się w niej zakochałem... ale zwaliłem Sobie konia i mi przeszło.
ja już wole żeby była nawet spasiona świnia... ale przynajmniej nie będzie tańczyła dla jakiś zboków w klubie...
Nawet jakby moja tak umiała, to przecież w domu sobie nie zamontuje rury jak w burdelu. No chyba że ktoś nie ma wyczucia stylu i chce mieć na środku pokoju rurę
Za strażaka zawsze piwo
Wytrenujcie swoje to nie będziecie narzekać...no kurwa na pewno. Takiej gimnastyczce to trzeba chuja jak węgorza żeby dogodzić... Wyprzedzając ewentualne pytania : (nie, nie mam małego kutasa), ale po prostu preferuje "normalne ruchanie" a z taką panią wygibasy na kutasie to chleb powszedni lol
Cytat:
*nie dotyczy gimbów i licealistów
Dobrze, że w tym roku zacząłem studia i w tym roku je skończyłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów