200x allah akbar i pieczone ciapatty od 2:00.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
looool. Niesamowite zdjęcia. Załoga na bank musiała być albo ranna albo częściowo (całościowo zabita) albo czołg został unieruchomiony. Nie ma bata by żywa załoga pozwoliła sobie na coś takiego. Swoją drogą zawsze zastanawiałem się co by było gdyby włożyć właśnie ładunek do lufy czołgu. OMG Epic ultrakill !!!
Kurwa, od tego Allah Akbar zachciało mi się rzygać, więc bardziej wrażliwym radzę wyłączyć dźwięk
Brudasy którym się coś udaje. piwa nie będzie.
Słabo policzone allah akbar ! Tam jest 218 allah akbar'y
Hehe jak mu odwagi dodają tym allah akbar
Czy oni coś innego potrafią powiedzieć niż rzeczone "allah akbar" ?
Hehe jak mu odwagi dodają tym allah akbar
Czy oni coś innego potrafią powiedzieć niż rzeczone "allah akbar" ?
Czołg był pewnie opuszczony. Ewentualnie załoga była już dawno unieszkodliwiona. Albo naprawdę kiepsko wyszkolona. Nawet jeśli była zajęta walką z czymkolwiek, to działonowy musiał w celowniku zobaczyć, że coś mu się koło lufy majta. Niemożliwe, żeby załoga czołgu na coś takiego sobie pozwoliła.
oni kuźwa nawet nie wiedzą co i po co to robią
barany jebane!!
barany jebane!!
Autor chyba nie wie kto w tym zestawieniu jest ciapaty a kto nie
otóż ciapaci to ci co krzyczą allach akbar i inne brudne słówka, i to jest zaraza którą trzeba zabijać - oni są źli
panowie w czołgu to dobrzy ciapaci syryjscy żołnierze którzy tak jak mu nie lubią tych pjerdolonych brudnych religijnych fanatyków.
filmik smutny bo nie spalił się zły ciapaty tylko dobry
otóż ciapaci to ci co krzyczą allach akbar i inne brudne słówka, i to jest zaraza którą trzeba zabijać - oni są źli
panowie w czołgu to dobrzy ciapaci syryjscy żołnierze którzy tak jak mu nie lubią tych pjerdolonych brudnych religijnych fanatyków.
cenius napisał/a:
-Sory stary ale dla mnie każdy ciapaty jest do odstrzału, wszystkie arabusy to pojeby i brudasy nie toleruje tej rasy w ogóle. Tak jestem rasistą jak skurwysyn.
cenius napisał/a:
"Dobry ciapaty" to martwy ciapaty
Ja tam się jedynie dziwię, że tłumacz google nie tłumaczy allah akbar na kurwa mać.
Donaldek wychodźi twój brak elementarnej wiedzy na temat syryjskiego konfliktu, ogladnij jakiś film "z ramienia wojska syryjskiego" i tam nie bedzie zadnego allah srakbar
Szkoda, że podczas II wojny nie mieli takiego sprzętu nagrywającego jak dzisiaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów