18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Laaska 2013-04-03, 14:32 1
Ciapaci to się znają na kebabach
Zgłoś
zozur 2013-04-03, 14:35 6
looool. Niesamowite zdjęcia. Załoga na bank musiała być albo ranna albo częściowo (całościowo zabita) albo czołg został unieruchomiony. Nie ma bata by żywa załoga pozwoliła sobie na coś takiego. Swoją drogą zawsze zastanawiałem się co by było gdyby włożyć właśnie ładunek do lufy czołgu. OMG Epic ultrakill !!!
Zgłoś
H................g 2013-04-03, 14:49 1
Kurwa, od tego Allah Akbar zachciało mi się rzygać, więc bardziej wrażliwym radzę wyłączyć dźwięk
Zgłoś
bowtiearecool 2013-04-03, 14:56 13
Brudasy którym się coś udaje. piwa nie będzie.
Zgłoś
S................n 2013-04-03, 15:22
Słabo policzone allah akbar ! Tam jest 218 allah akbar'y

Hehe jak mu odwagi dodają tym allah akbar

Czy oni coś innego potrafią powiedzieć niż rzeczone "allah akbar" ?
Zgłoś
jeloo 2013-04-03, 16:05
Czołg był pewnie opuszczony. Ewentualnie załoga była już dawno unieszkodliwiona. Albo naprawdę kiepsko wyszkolona. Nawet jeśli była zajęta walką z czymkolwiek, to działonowy musiał w celowniku zobaczyć, że coś mu się koło lufy majta. Niemożliwe, żeby załoga czołgu na coś takiego sobie pozwoliła.
Zgłoś
picasso1974 2013-04-03, 16:28
oni kuźwa nawet nie wiedzą co i po co to robią
barany jebane!!
Zgłoś
cenius 2013-04-03, 16:32 50
Autor chyba nie wie kto w tym zestawieniu jest ciapaty a kto nie

otóż ciapaci to ci co krzyczą allach akbar i inne brudne słówka, i to jest zaraza którą trzeba zabijać - oni są źli

panowie w czołgu to dobrzy ciapaci syryjscy żołnierze którzy tak jak mu nie lubią tych pjerdolonych brudnych religijnych fanatyków.

filmik smutny bo nie spalił się zły ciapaty tylko dobry
Zgłoś
Donaldek 2013-04-03, 17:10 6
cenius napisał/a:

otóż ciapaci to ci co krzyczą allach akbar i inne brudne słówka, i to jest zaraza którą trzeba zabijać - oni są źli

panowie w czołgu to dobrzy ciapaci syryjscy żołnierze którzy tak jak mu nie lubią tych pjerdolonych brudnych religijnych fanatyków.

-Sory stary ale dla mnie każdy ciapaty jest do odstrzału, wszystkie arabusy to pojeby i brudasy nie toleruje tej rasy w ogóle. Tak jestem rasistą jak skurwysyn.
Zgłoś
Imper3838 2013-04-03, 18:55 13
cenius napisał/a:

"Dobry ciapaty" to martwy ciapaty
Zgłoś
ziron 2013-04-03, 19:01
ciapaty to ciapaty, nie ma podziału na dobrych i złych
Zgłoś
raper900 2013-04-03, 19:02
Ja tam się jedynie dziwię, że tłumacz google nie tłumaczy allah akbar na kurwa mać.
Zgłoś
BDrummer 2013-04-03, 19:05
Donaldek wychodźi twój brak elementarnej wiedzy na temat syryjskiego konfliktu, ogladnij jakiś film "z ramienia wojska syryjskiego" i tam nie bedzie zadnego allah srakbar
Zgłoś
riczardson 2013-04-03, 19:09
Szkoda, że podczas II wojny nie mieli takiego sprzętu nagrywającego jak dzisiaj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem