📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pfff, "kto rządzi" nawet but tym pobitym nie spadl. Ich koledzy z Afryki sie śmieją z ich "rządzenia"
Mnie bardziej interesuje ten słoiczek
Dla tego nie ma znaczenia czy dorosły chłop, czy dziecko, czy baba... Zrzucać napalm na wszystkich kolorowych malpoludow.
Noi kolejny przykład że czarni w USA i Afryce to Małpy atakujące stadnie, zdziczale, bijąc kopiąc w głowę aby zabić, podczas ataku ich mózgi się Wyłączają...
Teraz już wiem dlaczego kiedyś wodzowie wioski ich sprzedawali na niewolników, bo woleli komuś cywilizacje rozjebać niż by zostali i wioskę rozpierdzielili ...
Teraz już wiem dlaczego kiedyś wodzowie wioski ich sprzedawali na niewolników, bo woleli komuś cywilizacje rozjebać niż by zostali i wioskę rozpierdzielili ...
Na szczęście afro zamortyzowało upadek gościa, na tyle że przeżył.
Oj nygry bardzo o to walczą żeby stanowić mniej jak 5% populacji w stanach..
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
pfff, "kto rządzi" nawet but tym pobitym nie spadl. Ich koledzy z Afryki sie śmieją z ich "rządzenia"
Ich koledzy z Afryki siedzą w Afryce a oni w USA więc nie pierdol głupot.
Może ich potomkowie dali się złapać w siatkę bądź wódz ich sprzedał za paczkę fajek.
Tak czy inaczej oni są w USA a tamci dalej w Afryce.
Hahaha kurde chuj z USA a z Afryką tym bardziej, kontynent do testowania leków i chorób.
Asuritta napisał/a:
Noi kolejny przykład że czarni w USA i Afryce to Małpy atakujące stadnie, zdziczale, bijąc kopiąc w głowę aby zabić, podczas ataku ich mózgi się Wyłączają...
Wodzowie dalej w domkach z gówna.
Cywilizacje niszczą ludzie.
4k ultra hd, 5 obiektywów a i tak nagrane w pionie...
Dobrze że technika idzie do przodu... Bardzo dobra stabilizacja obrazu, jest nadzieja
Wreszcie film w 60 klatkach i w jakości przyzwoitej. Oczom nie wierzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów