18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Tym razem obrywa PS3
GęsiorSB • 2009-12-04, 16:45
pamiętacie filmik jak laska niszczy białego kochanego xboxa?
obejrzyjcie to.
W pełni zgadzam się z tą laską, to czarne gówno trzeba niszczyć
(wiecie, co czarne, to gówno)

PS3 ssie :*

Jam jest Pan Twój!
Zgłoś
Oskarek 2009-12-04, 16:51
ssiesz Ty mialem 2 xboxy ktore dostaly Rrody potem mialem ps3 i w ogole nie narzekalem swietna konsola a teraz mam te 2 konsole I PS3 > Xbox360 , xbox jest tylko w tym lepszy ze sa piraty i mozna dzieki temu sobie gry przetestowac
Zgłoś
Saia 2009-12-04, 16:52 15
Oskarek a życie masz?
Zgłoś
_One_ 2009-12-04, 16:53 3
po tym co ona powiedziała, dlaczego to robi, nie dziwię się jej, chociaż szkoda sprzętu, lepiej go opchnąc, kasa by była, a gościowi to bym przyjebał ze zaniedbuje taką ładną dziewczynę. sam posiadam ps3, ale nie gram na nim często, są inne rzeczy w życiu, ważniejsze niż granie.

Wnuczek do babci:
-Babciu, widziałaś moje tabletki? Pisało na nich LSD.
-A ch.uj z tabletkami, widziałeś smoka w kuchni???!!!
Zgłoś
koopa 2009-12-04, 16:56
Śmierć miała szybką.

Per aspera ad astra.
Zgłoś
grigori 2009-12-04, 16:58 2
koles jaki bezczel, chcial zeby mu panna jeszcze cos do picia przyniosla. hehe
Zgłoś
GęsiorSB 2009-12-04, 16:59 1
oskarek, wnioskując z twej wypowiedzi wydałeś jakieś 5000 zł na te wszystkie konsole.
ponawiam pytanie ~Saia : masz życie?

Jam jest Pan Twój!
Zgłoś
Peprock 2009-12-04, 17:15 13
'masz życie' chcecie być fajni zadając mu takie pytania? sami spędzacie tyle samo czasu na sadisticu albo demotywatorach czy na innym internetowym pożeraczu czasu ,a on woli usiąść przed tv i ponaginać na konsoli , co w tym złego? kobita ładna(niestety tępa głupia pusta i egoistyczna jak nie wiem co) ,ale jakby moja tak 1200 zł w 3 sekundy rozwaliła to nie ręczył bym za siebie.
Zgłoś
Skupek 2009-12-04, 17:31 3
Peprock napisał/a:

'masz życie' chcecie być fajni zadając mu takie pytania? sami spędzacie tyle samo czasu na sadisticu albo demotywatorach czy na innym internetowym pożeraczu czasu ,a on woli usiąść przed tv i ponaginać na konsoli

Spoko, tylko że my nie wydajemy takiej kasy na jakieś głupie gry.
Zgłoś
r................r 2009-12-04, 17:31
koleś ostro walczył o swoją pociechę(ps3)
Zgłoś
Lunarna 2009-12-04, 17:31 12
Peprock napisał/a:

'kobita ładna(niestety tępa głupia pusta i egoistyczna jak nie wiem co)

Tępa, głupia, pusta i egoistyczna? Baba chce faceta a nie zwłok na kanapie :/
Zgłoś
.................. 2009-12-04, 17:36 2
Się czepiacie, a siostra nie chce aby brat marnotrawił czas na grę, tylko znalazł jakąś pracę.
Zgłoś
Misior 2009-12-04, 18:09
bo czarny był xD
Zgłoś
Mindless 2009-12-04, 18:20 3
Autor głupio gadasz na temat PS3. Posiadałem i X-boxa i PS3 i muszę powiedzieć że to drugie wcale nie ssie. Nie będę prowadził tu debaty która konsola jest lepsza bo nie ma to sensu. Obie konsole się uzupełniają, kto jest zainteresowany różnymi grami powinien posiadać obie. Widać że w gry grasz ale za to nie interesujesz się gamingiem w całej perspektywie. Wiedziałbyś wtedy że jedna konsola nie może istnieć bez drugiej, po to są obie aby każda próbowała pobić konkurencję wymyślając coraz to lepsze rzeczy [vide Project Natal czy ta różdżka od Sony] czy kupując prawa do exclusivów a my gracze tylko na tym zyskujemy.

A i nie jestem jakimś nerdem czy geekiem. Wychodzę na imprezy, mam dziewczynę i pracę. Wydaję sobie miesięcznie niecałe 15 zł żeby kupić sobie ze dwie używki na allegro i jakoś da się żyć.

Filmik śmieszny, gościu musi być niezłym burakiem żeby mając taką laskę nie dbać o nią tylko grać na PS3...

Sty 150 zł mi chodziło...
Zgłoś
kabalero88 2009-12-04, 18:40 3
PS3 obrażąją wszystkie lamusy,których na nie nie stać. Grajcie sobie dalej na wieśniackich Iks Boksach i pirackich grach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów