Kolejna, która o kawałek złomu mogła przypłacić życie. Miała szczęście, że trafiła na jakichś cywilizowanych rabusiów inaczej już w piachu leżała by durszlakiem.
Może za tydzień, dwa uda jej przypłacić życiem na ten samochodzik.
w drodze na komisariat powinni probowac ucieczki - co zaskutkowaloby natychmiastowym zastrzeleniem. Takich ucieczek z radiowozu powinno byc kilka tygodniowo.
A nie jest tak, że jest?
Kolejna, która o kawałek złomu mogła przypłacić życie. Miała szczęście, że trafiła na jakichś cywilizowanych rabusiów inaczej już w piachu leżała by durszlakiem.
Ktoś mi wytłumaczył, że napastnik nie zabiera nam tylko portfela/komórki/auta. Zabiera poczucie bezpieczeństwa i godność.
W sumie mogła się rozebrać do naga i zaproponować sex, ta by było najbezpieczniej
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
a policja niech ich szuka
ja tam wołał bym żyć i mieć święty spokój
a policja niech ich szuka
przyjdą po samochód, potem po komórke, potem spalą dom, moze odrazu idz na śmietnik z takim nastawieniem ? pewnie jestes tym który "dostepnosc do broni " tylko dla Policji i Wojska ? bo przeciez nie mozna sie bronic przed bandytami, lewaki nienawidzą zwykłych ludzi, ale za to kochają bandytów <3
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów