Łapcie Polskie cudo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Łapcie Polskie cudo
Karny kutas za wrzutę. Oddal się w pośpiechu na jakiś portal motoryzacyjny, a nie zasyfiasz Sadola
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Jak na tamte czasy poldek był naprawdę luksusowym samochodem.
fajnie się słucha ludzi którzy mówią z pasją
Super wrzutka, super auto
Polonez jest kultowy, bo to ostatni "prawie" nasz samochód.
Niestety, prowadziło się go jak świętą krowę, żarł tyle ile ważył (a Poldek ważył nie mało), do tego rdzewiał i niestety dość często psuł się.
Ale jest kurwa NASZ, NARODOWY i wara od niego.
Polonez jest kultowy, bo to ostatni "prawie" nasz samochód.
Niestety, prowadziło się go jak świętą krowę, żarł tyle ile ważył (a Poldek ważył nie mało), do tego rdzewiał i niestety dość często psuł się.
Ale jest kurwa NASZ, NARODOWY i wara od niego.
qhash napisał/a:
bez urazy ale youngtimer poldek ma w sobie tyle emocji co wiadro z węglem
To takiego wiadra z węglem to na pewno nie widziałeś
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
qhash Wsiadaj do swojego Golfa 3 i jedz do remizy
ps. Nie ma to jak naśmiewać się z ojczystej motoryzacji a jeździć VW padliną
ps. Nie ma to jak naśmiewać się z ojczystej motoryzacji a jeździć VW padliną
najgłośniej z Golfów 3 śmieją się ludzie nie posiadający nawet prawa jazdy... ( tak, wiem kurwa zaraz ten z góry mi zacznie udowadniać, że jest super doświadczonym kierowcą rajdowym, ma prawko od 30 lat i jeździ Bentleyem, wklei mi skan plastiku, zdjęcie samochodu i akt chrztu ) -.-
a co do Rekina to coś pięknego, one i E30-stki to czysta sztuka : )
a co do Rekina to coś pięknego, one i E30-stki to czysta sztuka : )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów