📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
persman napisał/a:
nie porownuj wodki do trawki bo przez wode to niejeden czlowiek sie zarzygal na smierc albo kogos zajebal a slyszales o takiej sytuacji po trawie?
może to dlatego że meneli nie stać na dżojnta
bedą się tu dzieci kłócić
ojtam, ojtam... pierdolicie tu o wódzie, może po kilkudniowym jaraniu zielska nie ogarnia się wszystkiego ale w pełni kontroluje się swoje poczynania, porównajcie sobie skutki palenia i picia dzień w dzień przez 7 dni, długo by wyliczać takich co tydzień chlania wydłużył im się na długie lata przez co stracili wszystko w okół siebie, jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia do tego co piszę niech zalinkuje foto/filmik człowieka który wraca obrzygany, obejszczany po zielsku na czworaka przez autostradę do domu...
Tak kurwa ?! Za to po alkoholu nigdy po zejściu fazy nie łapałem dolin,jak wypije piwko to po dwóch godzinach nic nie czuje,a jak zjaram lufe z rana to przez cały dzień mam zmułę jak mi faza zejdzie.Do tego od alkoholu nie uzależnisz się tak łatwo jak od ganji.Fajnie jest se zajarać,ale nie pierdol mi tu że to nie szkodliwe.
Jak ktoś chce jarać to niech se jara chuj z tym,ale niech mi tu rastaman jakiś pojebany nie wkręca że trawka - dobra dobra nie szkodzi nie uzależnia,bo ktoś w to uwierzy i mu to zaszkodzi.
Jebać rastamańską propagandę.
no i mi smaka narobiliście, wheeeereeeee isss my weeeeed
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów