Mówiąc szczerze to trochę mu współczuje, a może jednak nie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja jestem za, jest większe prawdopodobieństwo, że nie przekażą swoich zjebanych genów dalej
Ja rozumiem że można być ciekawym co się stanie kiedy przykładowo wrzucimy cygana do wody z mydłem, ale w tym przypadku to czego oni się spodziewali? Brak wyobraźni.
Górna kończyna to moja dziewczyna
Jebać wyborców "peło". Pierdolcie się skurwysyny, idźcie być dymani w dupę gdzie indziej i pozwólcie godnie żyć.
Jaja jak berety...
szkoda że gimbus to nie rasa człowieka, sama by sie eksterminowała juz dawno temu
Nominuję do nagrody Darwina.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów