📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żart poziomu 3 klasy podstawówki. Ale dupa nie najgorsza.
Nie ma piwka bo stringi zostały na miejscu a nie powinny
W szwecji podchodzi pod gwałt,
ameryka, molestowanie,
francuz nie tyka , bo biała
a ta jak Polka , z dystansem i uśmiechem na twarzy, zakochałem się
ameryka, molestowanie,
francuz nie tyka , bo biała
a ta jak Polka , z dystansem i uśmiechem na twarzy, zakochałem się
ale cudowna dupcia <3 10/10
Mocno się zdziwiłem widząc taki filmik na głównej z tyloma piwami.
Potem zobaczyłem kto to dodał i wszystko się wyjaśniło.
"Cóż na władze nie poradzę"
Potem zobaczyłem kto to dodał i wszystko się wyjaśniło.
"Cóż na władze nie poradzę"
Nie rozumiem dlaczego ukraińcy mają w zwyczaju biegać po wspólnym mieszkaniu bez koszulek. Teraz widzę, że to nie tylko u mnie tak jest. Każdy, z którym miałem nieprzyjemność dzielić segment chodził do kuchni w gaciach. Nieważne, czy to była zima, czy lato, oszczędzał na praniu w taki spośób, że po prostu ciuchów na swój nędzny kark nie zakładał. I weź zrób sobie tutaj jajecznicę czy kanapki gdy pół ukraińskiej dupy Cię wita w kuchni na dzień dobry. Oblechy.
do szpiegów z hejtstopu: grafika nie została stworzona przeze mnie, tylko odnaleziona na innym portalu i umieszczona w celach demonstracyjnych (nie ma to nic wspólnego z moją wypowiedzią), nie namawiam do nienawiści, tylko opisuję swoje spostrzeżenia, więc kij wam w oko
do szpiegów z hejtstopu: grafika nie została stworzona przeze mnie, tylko odnaleziona na innym portalu i umieszczona w celach demonstracyjnych (nie ma to nic wspólnego z moją wypowiedzią), nie namawiam do nienawiści, tylko opisuję swoje spostrzeżenia, więc kij wam w oko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów