Kurwa korci mnie zeby Ci pojechac za deficyt zdolnosci poznawczych, ale chuj, bede grzeczny.....za to ze pokazala mu srodkowy palec glownie... a poza tym, za to ze jest wywloka ktora pyskuje do ludzi i bucha dymem z elektrycznego kutasa w wagonie pelnym pasazerow.
nawet jak stara ma racje to nie może kopac a poza tym jest krowa wiec za samo to zasluguje na kare, dla starej dozywocie dla mlodej mandat
o proszę bardzo i już mamy 1 "Polaka" co broni Ukraińców defekujących na jego twarz.
Przecie to upainiec z nienawiścią do lachów wyssaną z mlekiem matki
Nie zesraj się pajacu.
kurwa prawdy nie widzisz? jebane ukry powinny od osobna po lbie deskami dostac albo lepiej
kantowkami z gwozdziami to by sie nauczyli
Do tych wszystkich pajacow co się zesrali o mój komentarz ostatnio były organizowane wiece stop ukraincji polski. Czemu tam was nie było? Ha ha w necie się napinacie bo jesteście ruskie trole xD więc japa
Wiece i protesty to ustawka ,tylko głupi tam chodzą.
Mogli byście ćwierć mózgi zacząć wymyślać coś nowego.
Albo dalej ssać berło ruskim
a Ukraińców kto wychowa, bo to oni najczęściej hałasują w pociągach/autobusach i nie umieją się zachować. Zwrócisz uwagę to powiedzą, żeś onuca. W necie za krytykę banderowców nawet bany rozdają a "Polacy" bez honoru bronią Ukrów nawet jak im defekują na gębę.
Pewnie koment zostanie usunięty, bo jakaś kurwa co kocha banderowców Cię zgłosi!
a Ukraińców kto wychowa, bo to oni najczęściej hałasują w pociągach/autobusach i nie umieją się zachować. Zwrócisz uwagę to powiedzą, żeś onuca. W necie za krytykę banderowców nawet bany rozdają a "Polacy" bez honoru bronią Ukrów nawet jak im defekują na gębę.
No wiadomo, pewnie ci jeszcze zjedli kota i nasrali na wycieraczkę xD następny idiota. Już był taki jeden niedawno w internetach, Jakub Czarodziej, co twierdził, że Warszawa opanowana przez szoszonów, bo wszędzie ich flagi i fury. Stanowski się przeszedł po dzielni i zweryfikował te brednie.
Ukraińcy ludzie jak wszyscy inni.
Łolaboga, a kolega kolegi widział, co te Ukraińce wyprawiają. Dosyć już tego powielania szurskiego gówna, wracać do śledzenia covida!
Wiece i protesty to ustawka ,tylko głupi tam chodzą.
Czyli lepiej siedzieć w domu i wyzywać innych przez internet? Tylko pokazujesz jak działają ruskie śmiecie xD
o proszę bardzo i już mamy 1 "Polaka" co broni Ukraińców defekujących na jego twarz.
Co ty masz z tym sraniem do mordy?
Sranie do mordy to, defekacja na twarz tamto... kurwa typie wszystko u ciebie w porządku w sferze seksualnej? XD
Po pierwsze nie bronie Ukraińców i nigdy nie będę bo wiem co bylo w czasie 2 wojny. Po drugie jedynie gardzę ruskimi ścierwami co doprowadzili do tego że musieli uciekać ukry do nas przed wojną, wojna w której ruskie kurwy gwałcą kobiety, dzieci a nawet chłopów. Mordują niewinne osoby. Bo taki dostali rozkaz.
Ps. Polacy za granicami też robią rozpierdol i to jeszcze większe niż ukry.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów