📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Deskowanie kurwie zrobić po usteczkach, szybko wyjdzie na prostą, a i słowo szacunek nie będzie jej obce. Najgorszy typ z najgorszych z podgatunku podczłowiek. Najpierw pręży się i atakuje każdego, a jak się okazuje, że to zwykła podróba i udawanie silnego to skomle jak sucha w kącie.
Usta idealne do czyszczenia akwarium z glonów. Zawstydza glonojady.
Taka ona piękna jak ja szczupły!
021ku napisał/a:
Jak starzy nie wychowali to ulica to zrobi za nich.
a Ukraińców kto wychowa, bo to oni najczęściej hałasują w pociągach/autobusach i nie umieją się zachować. Zwrócisz uwagę to powiedzą, żeś onuca. W necie za krytykę banderowców nawet bany rozdają a "Polacy" bez honoru bronią Ukrów nawet jak im defekują na gębę.
programista4k napisał/a:
a Ukraińców kto wychowa, bo to oni najczęściej hałasują w pociągach/autobusach i nie umieją się zachować. Zwrócisz uwagę to powiedzą, żeś onuca. W necie za krytykę banderowców nawet bany rozdają a "Polacy" bez honoru bronią Ukrów nawet jak im defekują na gębę.
Nie zesraj się pajacu.
MisiaXD napisał/a:
Nie zesraj się pajacu.
o proszę bardzo i już mamy 1 "Polaka" co broni Ukraińców defekujących na jego twarz.
programista4k napisał/a:
Wez sie kurwa obejrzyj za siebie teraz, moze stoi wlasnie paru za toba frustracie. Nie mozna o niczym tu pogadac zeby jakas ameba nie sprowadzila rozmowy na jej Januszowy bol dupy.... bez wzgledu czy ma to zwiazek z trescia czy nie...
MisiaXD napisał/a:
Nie zesraj się pajacu.
Sam jesteś pajac skoro nie potrafisz dostrzec rzeczy oczywistych
za co stara kurwa ja kopnela ?
Jaranie sie filmikami z raSSiji to kacapstwo, onuctwo i pedalstwo
Kurwa korci mnie zeby Ci pojechac za deficyt zdolnosci poznawczych, ale chuj, bede grzeczny.....za to ze pokazala mu srodkowy palec glownie... a poza tym, za to ze jest wywloka ktora pyskuje do ludzi i bucha dymem z elektrycznego kutasa w wagonie pelnym pasazerow.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów