Kulki analne w tle ją sprowokowały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kulki analne w tle ją sprowokowały.
Kurwa, czemu akurat to imię..?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up bo Agnieszka to kurwa
BongMan napisał/a:
Kurwa, czemu akurat to imię..?
Bo Agnieszka ssała orzeszka
( kto jak kto ale taki BongMan powinien wiedzieć takie rzeczy...)
Agnieszka to była BongMana, jego wielka, jedyna miłość, która 2 lata temu puściła się z kabanem z Erasmusa, przez co się rozstali i dopiero co zdążył o tym zapomnieć, a teraz przez ciebie meganerools246 te wspomnienia wróciły
@up allah piszemy z małej litery.
Moja pierwsza "na stałe" to też agnieszka (i też z małej), i też szmaciura. Coś kurwy te agnieszki.
Moja pierwsza "na stałe" to też agnieszka (i też z małej), i też szmaciura. Coś kurwy te agnieszki.
Do mnie do Szczecina przyjechała agnieszka(z małej), która mieszka w warszawie(też z małej) zakochana itp, dała dupy poszła na zakupy i pojechała, tępa dzida
KubiKubs
"warszawie(też z małej)"
"warszawie(też z małej)"
Agnieszka to była BongMana, jego wielka, jedyna miłość, która 2 lata temu puściła się z kabanem z Erasmusa, przez co się rozstali i dopiero co zdążył o tym zapomnieć, a teraz przez ciebie meganerools246 te wspomnienia wróciły
Nasza sadisticowa "Moda na sukces"
o Bongmanie to wszystko wie a jak by o historie Polski zapyt6ać to huja, to chyba musi być prawdziwa miłość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów