📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że to sport dla dżentelmenów i zachował się kulturalnie.
Jakby taki messi albo ronaldo przyj🤬 w kibica piłką to padłby na murawę i symulował... piłkarz a nie kibic.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Jakby taki messi albo ronaldo przyj🤬 w kibica piłką to padłby na murawę i symulował... piłkarz a nie kibic.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

Up,zależy czyja, gdybyś zebrał p🤬de od Tigera Woodsa to za rękawiczke byś dom postawił ;D
Velture napisał/a:
Dobrze, że to sport dla dżentelmenów i zachował się kulturalnie.
A co ty p🤬lisz mi tu o kulturze? Rękę podał mu prawidłową, ale w rękawiczce. Czyli dalej ma go w dupie. Golf jest dla snobów.

@up
Ba. Tak napisałem aby wyładowaś swoje frustracje seksualne.
Raz grałem w golfa i będąc teraz szczerym w 100% po prostu tego nie czuję.
O niebo fajniejszy jest moim zdaniem tenis gdzie też nie grają jakieś dresy spod pragi i grochowa.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Ba. Tak napisałem aby wyładowaś swoje frustracje seksualne.
Raz grałem w golfa i będąc teraz szczerym w 100% po prostu tego nie czuję.
O niebo fajniejszy jest moim zdaniem tenis gdzie też nie grają jakieś dresy spod pragi i grochowa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie