📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dziś promocja; psiocha piątej kategori gratis!
nie no panowie, nie można tego tak bez przepitki;
Ale paskuda, ja pierdole. Błeeeeee. Nie ma miejsca na jej ciele aby się nie mieć do czego przypierdolić.
To jest ta psiocha Halmana?
jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby dotykać taką menelice
Jako młodemu chłopakowi zawsze mi się marzyło żeby zaliczyć czarną dupę ale nie taką z burdelu w Niemczech czy z przedmieść włoskich miast, po prostu nie kurwę ale zwykłą dziewczynę. W 2000r trafiła się taka okazja w Nigerii, dziewczyna śliczna, zgrabna ale jak rozłożyła nogi i zobaczyłem te czarne wary to poczułem takie obrzydzenie że nie dało rady. Próbowałem jeszcze parę razy ale zawsze tak samo, obrzydzenie. Czarny srom przypomina mi zwierzęcy, kobyli zad i śmierdzą jakoś tak ostro. Chyba to nie rasizm bo tłustych loch też nie cierpię.
@somet, wiesz dlaczego czarni tak specyficznie śmierdzą?
Aby ślepi też mogli ich nienawidzić.
Aby ślepi też mogli ich nienawidzić.
Halman napisał/a:
dziś promocja; psiocha piątej kategori gratis!
Twoja koleżanka zajmuje się głównie kręceniem dupą ale dobrze jej to idzie
Ale paskuda, ja pierdole. Błeeeeee. Nie ma miejsca na jej ciele aby się nie mieć do czego przypierdolić.
Ojtam, ojtam - uśmiechem powala
ale w czym problem? nie ciekawy swiat? taki cyberunk mnostwo ludzi kupilo przyszlosc, czarnuchy przestepczosc rozne wiksy itd takie ciekawe, a niech bedzie, za dobrze mamy, zbyt nudno,,, niech czarnuchy rozpierdola ale bedzie ciekawie taki cyberpunk w realu, ale ciekawie bedzie.a chuj niech tak bedzie
Fajna wielka dupa. Cos na urozmaicenie. Ruchalbym w uj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów