📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szkoda, że tego rurkowca nie wciągnęło razem z butami. Mocno i stanowczo rurkowym debilom mówimy nie!
Oni naprawdę nawet ze schodów nie potrafią korzystać.
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Pewnie jeszcze pretensje będzie miał
Dobre śmiechłem.
te ząbki powinny wchodzić jedne w drugie tak w dół a nie wchodzą tylko lekko wystają to go wciągło
chińska robota
jak byłem mały to zawsze się bałem że mnie wciągnie to podskawiwałem na końcu
chińska robota
jak byłem mały to zawsze się bałem że mnie wciągnie to podskawiwałem na końcu
inna sprawa że nie zadziałało zabezpieczenie , ten grzebień jest na takiej listwie która jak się uniesie to schody się zatrzymują
tak czy siak teraz raczej musi do listy zakupów dopisać nowe botki sobie
tak czy siak teraz raczej musi do listy zakupów dopisać nowe botki sobie
woda_h2o napisał/a:
Pewnie jeszcze pretensje będzie miał
Dobre śmiechłem.
W Usa byłby bogaty...
dlatego teraz jesteś pizdą
jak się chodzi w damskich butach tak się kończy. Niech się cieszy, że mu napleta nie wciągnęło.
Byku35:wez sie troszke wiecej dowiedz o zabezpieczeniach a konkretniej o obwodzie bezpieczenstwa w przypadku schodow ruchomych...a pozniej wypowiadaj albo sie kurwa nie wypowiadaj deklu bo naet tego nie ogarniesz!!!Kurwa kolejny fachowiec od jebania owiec.I TAK!!!Jeste expertem,zmontowalem ponad 40 szt o windach nie wspomne,dziekuje,prosze,zapraszam;)
juniorazNH napisał/a:
Byku35:wez sie troszke wiecej dowiedz o zabezpieczeniach a konkretniej o obwodzie bezpieczenstwa w przypadku schodow ruchomych...a pozniej wypowiadaj albo sie kurwa nie wypowiadaj deklu bo naet tego nie ogarniesz!!!Kurwa kolejny fachowiec od jebania owiec.I TAK!!!Jeste expertem,zmontowalem ponad 40 szt o windach nie wspomne,dziekuje,prosze,zapraszam;)
Hmmm, a styl pisma masz bardziej jak kloszard spod monopolowego, chyba że to norma u "monterów schodów ruchomych i wind"
Czy tylko ja miałem nadzieję że go wciągnie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów