📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja rozumiem, że jeden radiowóz go gonił, ale wysyłać tam całą kolumnę pod prąd zapierdalającą zamiast zadzwonić do sąsiedniego komisariatu żeby zablokowali drogę 10 km dalej oraz ew. przy najbliższym zjeździe?
Już nie pomnę, że mogli wywołać ciężarówki przez CB z prośbą o zablokowanie drogi... Inteligencją to się nasze służby tym razem nie wykazały...
Już nie pomnę, że mogli wywołać ciężarówki przez CB z prośbą o zablokowanie drogi... Inteligencją to się nasze służby tym razem nie wykazały...
może na ostatnie narty w tym roku Pierwszy DługoPIS jechał
nowynick napisał/a:
Ja rozumiem, że jeden radiowóz go gonił, ale wysyłać tam całą kolumnę pod prąd zapierdalającą
Aż dziwne, że za tą kolumną nie jechała kurwa na dziku.
wraca sobie... powiedzmy Lisiewicz z inspekcji garnizonu w Pcimiu Dolnym, znudzony jest jak cholera (niby fajna ta baza, rakiety nawet jakieś mieli, ale jako, że nasz bohater jest specjalistą od Paracetamolu to wolał nic nie dotykać... no może nie licząc pani sierżant). Postanowił się poczuć niczym Kubica i rzucił do funkcjonariusza BOR - spadaj ja prowadzę! No ok BORowiec i tak był lekko nietrzeźwy to nie protestował. Ruszyli...
Wloką się niemiłosiernie 180 km/h. Lisiewicz wkurwiony wyprzedza w końcu kolumnę i... myli się - wjechał na S3 pod prąd! On nie przejmując się tym specjalnie wreszcie sprawdza ile ma koni pod maską, a kolumna za nim...
No i jako, że jakiś ćwok nagrał i opublikował trzeba było wymyślić jakąś bajkę dla tłumu o groźnym przestępcy, strzelaninie etc.
Wloką się niemiłosiernie 180 km/h. Lisiewicz wkurwiony wyprzedza w końcu kolumnę i... myli się - wjechał na S3 pod prąd! On nie przejmując się tym specjalnie wreszcie sprawdza ile ma koni pod maską, a kolumna za nim...
No i jako, że jakiś ćwok nagrał i opublikował trzeba było wymyślić jakąś bajkę dla tłumu o groźnym przestępcy, strzelaninie etc.
nowynick napisał/a:
Ja rozumiem, że jeden radiowóz go gonił, ale wysyłać tam całą kolumnę pod prąd zapierdalającą zamiast zadzwonić do sąsiedniego komisariatu żeby zablokowali drogę 10 km dalej oraz ew. przy najbliższym zjeździe?
1 Nie wiadomo kto spierdala tym samochodem i czy ma broń. Dobrze, że pojechała kolumna, poza tym jak w kogoś jebnie, to cęść zostanie z rannymi.
2 Policjanci nie mają zdolności do teleportacji, komisariatów nie ma w szczerym polu.
3 Totalnie nikt nie przypierdoli w ciężarówkę stojącą w poprzek S3, No i nikt nie zlinczuje kierowcy takiej ciężarówki.
Nie wiem, czy karmie trolla, czy nam tak IQ spada w narodzie...
typowe janusze i grażyny w aucie.. uszy aż kurwa odpadają od słuchania jebanej inteligencji
Przebili oponę? Oni mu powinni tym ołowiem płuca poprzebijać. Wątrobę. A i pęcherz, żeby się do środka wylało a nie na jezdnię!
Kurwa takich śmieciów to powinni utylizować! Pewnie jakiś dilerek jechał, miał przy sobie towar i chciał spierdolić, ryzykując życiem innych, jebany samolub.
Kurwa takich śmieciów to powinni utylizować! Pewnie jakiś dilerek jechał, miał przy sobie towar i chciał spierdolić, ryzykując życiem innych, jebany samolub.
Tym tirem powinien pozamiatac sytuacje!!!!!!!!!! nie zjezdzac tylko doprowadzic do kolizji!!!
~~nowy nick
Biorąc pod uwagę, że ty jechałbyś z rodziną i złodziej by ci jechał na czołówke przez to wszyscy by zgineli to innaczej byś gadał. Zgodnie z informacją z mediów na zjeździ go zatrzymali, natomiast takie zagrożenia trzeba od razu likwidować, stąd też zachowanie policji i pogoń za nim. Pamiętaj, że jadąc tak również ryzyują swoje życie. Zachowali się w pełni odpowiedzialnie i zamiast wieszać chuje na jebanym złodzieju wy robicie to na bogu winnej policji. Jebnij sobie w logo Jp idioto...
Biorąc pod uwagę, że ty jechałbyś z rodziną i złodziej by ci jechał na czołówke przez to wszyscy by zgineli to innaczej byś gadał. Zgodnie z informacją z mediów na zjeździ go zatrzymali, natomiast takie zagrożenia trzeba od razu likwidować, stąd też zachowanie policji i pogoń za nim. Pamiętaj, że jadąc tak również ryzyują swoje życie. Zachowali się w pełni odpowiedzialnie i zamiast wieszać chuje na jebanym złodzieju wy robicie to na bogu winnej policji. Jebnij sobie w logo Jp idioto...
Policja mogła powiedzieć o tym przez CB Radio i poprosić tirówców o zatarasowanie drogi.
Byloby bezpiecznie i szybko.
Byloby bezpiecznie i szybko.
I tylko to wideo pokazuje jakimi debilami i idiotami jest policja. Zamiast wysłać jeden radiowóz pod prąd i kontaktować się przez radio to kurwa muszą odrazu 10 radiowozów wysłać, stworzyli takie zagrożenie w ruchu lądowym, że ci wszyscy za insignią powinni stracić pracę, prawo jazdy i wolność na kilka lat. Stworzono przepisy by chronić ludzi ale chuj z tym jak policjant może stwarzać zagrożenie i pociągnie za sobą wiele istnień i nic mu nie zrobią bo przecież jest bohaterem - jest policjantem ! Banda debili z iq <20 w mundurach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów