📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierdolony Staś i Nel i ich własny czarnoskóry pastuch słoni.
Wieśniak pierdolony nawet, kurwa dziękuję nie powiedział.
@up
NIe powiedział dziękuję, bo to pierdolony Joffrey Lannister, nie widzisz?
NIe powiedział dziękuję, bo to pierdolony Joffrey Lannister, nie widzisz?
Jak widać na filmie powyżej nawet zwierzęta są inteligentniejsze od niektórych ludzi.
Ale się wozi na słoniu chuj jebany, turysta pierdolony.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
FrasQs napisał/a:
Fajne cycki ma ta laska z tyłu
Nawet dziewczynie dekoltu nie widać, jak jesteś taki niewyżyty to Hard czeka z otwartymi rękoma
Słonie w Far Cry 4 są spoko
RemeiK napisał/a:
Nawet dziewczynie dekoltu nie widać, jak jesteś taki niewyżyty to Hard czeka z otwartymi rękoma
Chyba Hard czeka z porozrywanymi rękoma
FrasQs napisał/a:
Fajne cycki ma ta laska z tyłu
Ja tam cycków nie widziałem, ale ma taki niewyględny ryj Lubie takie suki jebać bo robią ciekawe miny Słoń na pewno mądrzejszy od tej kurwy, bo ona na pewno zapytałaby czy ma podać, on to wiedział bez pytania. Piwo dla słonia!
razi napisał/a:
Slonie sa zajebiste
Ale po co od razu wulgaryzmy?
Nie można normalnie?
Słonie są duże.
Albo.
Słonie są wielki.
Da się? Da się!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów