📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgadzam sie z Wami, że nie można generalizowac i zgadzam sie z tym, że kolega dobrze sobie radzi za kierownicą, ale spojrzcie na to tak , że ten samochod nie bez przyczyny zapracował sobie na taki stereotyp, skads to sie musiało wziac.
Chyba nawet bardziej niezniszczalna od poloneza co nie jest łatwe.
Chyba nawet bardziej niezniszczalna od poloneza co nie jest łatwe.
maxvolumePL napisał/a:
Ja tam sobie radzę, na naszych Polskich drogach e36 318Ti
Jeżeli po drogach jeździsz normalnie i bez takiego tłumika masz mój szacunek. Trzeba umieć rozdzielić sprawy w swoim życiu.
placek, po drogach staram się jeździć bezpiecznie,(może to głupio zabrzmieć , ale wyprzedzam "możliwość konfliktu z innymi autami) na co dzień nie jeżdżę tym moim compactem z filmiku, tylko popierdalam Nissanem primerą, Sr20DET. To jest dopiero potwór niestety przód napęd, zapierdala okrutnie, ale nie prowadzi się w zakrętach tak jak powinien...Acha, i jeszcze jedno, silnik m42b18 ma taki oddech. bez żadnych "super tuningowych udziwnień"
@up
powiedz mi co Ty tam grzebales w tym compakciku bo chyba nie jest to seria?
Mam identyczny model z tym silnikiem i moze tez cos bym uskrobal?
powiedz mi co Ty tam grzebales w tym compakciku bo chyba nie jest to seria?
Mam identyczny model z tym silnikiem i moze tez cos bym uskrobal?
maxvolumePL napisał/a:
zatem pojedź na ring i wykręć czas poniżej 9 minut
yamaszka125, silnik seria, dyfer też, z tym że zalany na 100% Zawias przód seria, tył ściągniety o -40 lekka dupa, brak kanapy itd. Jedna ważna zasada, przy Ti, zajebiście spierdala tył, i trzeba szybciutko go kontrować , inaczej przytulanie drzew I jedno i najważniejsze, żaden gaz, nawet sekwencja. Buby tego nie lubią, a nawet można śmiało powiedzieć , że się to ze sobą gryzie...
A jakas ingerencja w sterownik? kosc wlutowana czy jakies inne mody?
A wiecie, że ten tor jest na sprzedaż? platine.pl/niemcy-sprzedaja-tor-wyscigowy-za-125-milionow-euro-0-1275683.html To co, zrzuta narodowa?
maxvolumePL napisał/a:
Jakaś dziwna ta deska rozdzielcza jak na e36, mogę jakieś tłumaczenie czy coś ??
yamaszka125, na kompie przestawiłem tylko odcinkę na 7200, żadnych zmian map paliwa itd. docelowo, będzie oddychac podobnie do tej, z tym że typ sobie z nią nie radzi zupełnie
OzzykxD, moje Ti jest '96 rocznik, i po prawej stronie jest poducha (w oryginale) u mnie jest wyjebana, i jest tylko zaślepka. wcześniejsze modele e36 miały tam coś jakby powiedzmy "półeczkę"
Iceman, szpera jest 100 pro, sztywna (zaspawana) . Sam osobiście zalewałem dyfer Ciągnie suka dobrze, jak z resztą widac
OzzykxD, moje Ti jest '96 rocznik, i po prawej stronie jest poducha (w oryginale) u mnie jest wyjebana, i jest tylko zaślepka. wcześniejsze modele e36 miały tam coś jakby powiedzmy "półeczkę"
Iceman, szpera jest 100 pro, sztywna (zaspawana) . Sam osobiście zalewałem dyfer Ciągnie suka dobrze, jak z resztą widac
maxvolumePL napisał/a:
Ja też sobie radzę na naszych drogach
@Blooman
Nordschleife tak naprawdę jest dłuższą i trudniejszą trasą na Nürburgring'u. Tak zwana Północna pętla została zbudowana już w latach 20 XXw.
Skrócona wersja toru została dobudowana w latach 80. I to ta część jest obecnie wykorzystywana do organizacji dużych międzynarodowych imprez motoryzacyjnych.
A Jak kogoś to interesuje to ma google.
Swoją drogą fajny temat się z tego rozwinął.
Sam śmigam "e trzydziestką"
Cytat:
@up tor nie ma ograniczeń
Nordshleif to najdłuższy tor na świecie.
Nordschleife tak naprawdę jest dłuższą i trudniejszą trasą na Nürburgring'u. Tak zwana Północna pętla została zbudowana już w latach 20 XXw.
Skrócona wersja toru została dobudowana w latach 80. I to ta część jest obecnie wykorzystywana do organizacji dużych międzynarodowych imprez motoryzacyjnych.
A Jak kogoś to interesuje to ma google.
Swoją drogą fajny temat się z tego rozwinął.
Sam śmigam "e trzydziestką"
genghiskhan, załatw sponsora, niech mi da EVO 9, nowszego nie potrzebuję, bo ten akurat jest wyjebanym wózkiem do zapierdalania Zejdę z 9ciu minut raz, dwa,trzy
maxvolumePL napisał/a:
Nie podszywaj się pod Bartka bo będzie wpierdol !
Cytat:
Bartek na ziemie pierdolnie jak mu to jutro pokaże. HAHAHAHHAHA. W tym dla Twojej informacji Bartek nie ma serii z przodu. Dla informacji innych - kierowca na filmie to Bartek Sacha - mój dobry znajomy. Ma ponad 40 lat i nie uważa internetu w ogóle.silnik seria, dyfer też, z tym że zalany na 100% Zawias przód seria, tył ściągniety o -40 lekka dupa, brak kanapy itd. Jedna ważna zasada, przy Ti, zajebiście spierdala tył, i trzeba szybciutko go kontrować , inaczej przytulanie drzew I jedno i najważniejsze, żaden gaz, nawet sekwencja. Buby tego nie lubią, a nawet można śmiało powiedzieć , że się to ze sobą gryzie...
Cytat:
Widać, że gówno wiesz.przy Ti, zajebiście spierdala tył
Cytat:
Zaraz jebne samna kompie przestawiłem tylko odcinkę na 7200
Cytat:
tył ściągniety o -40 lekka dupa, brak kanapy itd.
Jebłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów