📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaxvolumePL
Ja chcę tylko powiedzieć, że sam chuja wiesz.
Jak nie hamować przed zwierzętami? Chyba pojebany jesteś jak myślisz, że taki jeleń czy łoś przeturla Ci się po dachu jak nie będziesz hamował. To jest tonowy wór stojący na patykach na wysokości Twojej szyby. Wjebie Ci się cielskiem w kabinę i zrobi z auta cabrio a pasażerów skróci o głowę. Poza tym, jakim cudem kopytami się wbił w samochód? Ninja jakiś czy co, że skakał przed uderzeniem? Kopyta podbijasz zderzakiem, i one, że tak to ujmę lecą do przodu... Czy Ty w ogóle wiesz co mówisz, czy tylko tak o sobie pierdolisz, żeby popierdolić.
Ja chcę tylko powiedzieć, że sam chuja wiesz.
Jak nie hamować przed zwierzętami? Chyba pojebany jesteś jak myślisz, że taki jeleń czy łoś przeturla Ci się po dachu jak nie będziesz hamował. To jest tonowy wór stojący na patykach na wysokości Twojej szyby. Wjebie Ci się cielskiem w kabinę i zrobi z auta cabrio a pasażerów skróci o głowę. Poza tym, jakim cudem kopytami się wbił w samochód? Ninja jakiś czy co, że skakał przed uderzeniem? Kopyta podbijasz zderzakiem, i one, że tak to ujmę lecą do przodu... Czy Ty w ogóle wiesz co mówisz, czy tylko tak o sobie pierdolisz, żeby popierdolić.
Odpowiem za niego - pierdoli żeby popierdolić, bo nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. Koleś jest tak żałosny że przypisuje sobie cudze osiągnięcia. Ot zwykła ciota, która pewnie całe życie spędza przed komputerem i wymyślonymi historyjkami próbuje nieco ubarwić to swoje smutne jak pizda życie
i kij mu w łep małolatowi gówno bez przyszłosci chce choć poszpanować na forum.
yamaszka125 napisał/a:
A jakas ingerencja w sterownik? kosc wlutowana czy jakies inne mody?
Czyp tuning kurwa mać. Uwielbiam szczeniaków które myślą że czyp tuningiem bierze się z dupy kolejne hp xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów