Aj waj, to niedobha jest.
Aj waj, to niedobha jest.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane antymuzełmańskie bydło beznapletowców
Wiesz debilu ze muzułmanie to tez są beznapletowce?
Idź sobie zjedz kebaba w imię allaha.
Wiesz debilu ze muzułmanie to tez są beznapletowce?
Idź sobie zjedz kebaba w imię allaha.
Szczerze mówiąc to nie wiedziałem i nic mnie to nie obchodzi. Ty za to, debilu, chyba niejednego widziałeś, że masz taką wiedzę jak wyglądają kutasy kozojebców. Mój komentarz był tylko reakcją na debilny wysryw jakiegoś zjebanego jakuboposysacza.
W sumie, dobrze. Przynajmniej każdy normalny Polak wie, że za tymi protestami stoją ekstremiści. Dlatego protestuje tylko lewacko-prawacki margines i nikt nie kiwnie palcem, jak policja będzie ich pałować.
A ten rysunek kobiety z zasłoniętymi włosami i mordą, podpisany "Free Palestine" powinien wszystkim dać do myślenia.
Założyli ci TVN24 na zmywaku? Ten ciapak to cię rozpieszcza jak swoją ulubioną kozę
W sumie, dobrze. Przynajmniej każdy normalny Polak wie, że za tymi protestami stoją ekstremiści. Dlatego protestuje tylko lewacko-prawacki margines i nikt nie kiwnie palcem, jak policja będzie ich pałować.
A ten rysunek kobiety z zasłoniętymi włosami i mordą, podpisany "Free Palestine" powinien wszystkim dać do myślenia.
Co to jest lewacko-prawicki margines ? Jakoś słabo mi sie to widzi żeby prawica sie wpychała w te śmieszne protesty o wojne w której obydwie strony mordują bezbronnych cywili
z przewagą dla szmatogłowych .. co taki szmatogłowy wnosi oprócz kozy do dymania ?
Posługujesz się cyframi arabskimi w których jest zero, czego nie ma w cyfrach rzymskich. Arabowie rozpropagowali te cyfry na świecie biorąc je od Hindusów. Poza tym chyba banki u Arabów są nieco uczciwsze niż banki zachodnie. No i uwielbiają Żymian.
A znasz wszystkie budynki UJotu?
Pisałem o ogrodzeniu, jest inne. Zdjęcie kościoła i ogólny widok jest ok, ale okucia ogrodzenia inne. Do tego zdjęcia tak zmontowane, że może być na nich cokolwiek pejsate sobie zażyczą.
Co to jest lewacko-prawicki margines ? Jakoś słabo mi sie to widzi żeby prawica sie wpychała w te śmieszne protesty o wojne w której obydwie strony mordują bezbronnych cywili
Tu, na sadolu, im większy prawicowiec, tym bardziej za Palestyną. A najgłośniej z nich wyją sympatycy Rosji i Putina.
[ Dodano 2024-10-20, 18:12 ]
Posługujesz się cyframi arabskimi w których jest zero, czego nie ma w cyfrach rzymskich. Arabowie rozpropagowali te cyfry na świecie biorąc je od Hindusów. Poza tym chyba banki u Arabów są nieco uczciwsze niż banki zachodnie. No i uwielbiają Żymian.
Arabowie mają swoje zasługi, bo dzięki nim nie przepadł dorobek cywilizacyjny i naukowy Rzymskiego Imperium. Gdy Europa cofnęła się w rozwoju po jego upadku i wpadła w mroki średniowiecza, cywilizacja arabska kwitła i stała wyżej niż europejska.
Ale to było ponad 1000 lat temu, od tamtego czasu wszystko się zmieniło. Dzisiaj, jedyna pożyteczna rzecz, którą Arabowie dają światu to ropa. Ale tylko ci z Zatoki Perskiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów