📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nieustanny bączur nienawiści, takiego jebnąć komuś znienawidzonemu, radość na całe życie.
Wale lepsze bez wspomagania :p
Wcale tak nie pierdziałem i nie leżałem nietomny. Tu rozchodzi się o cos innego.
Wcale tak nie pierdziałem i nie leżałem nietomny. Tu rozchodzi się o cos innego.
Teraz za granicą daje się pigułę z kamerką, i nie ma pchania rury w dupę. U nas jednak jest jeszcze zadupie
Nic nie wiesz kolego. Żaden lekarz nie stwierdzi, że piguła jest lepsza od klasycznej kolonoskopii. Tak więc odczep się od Polski. Mamy sprzęt do endoskopii za grubą kasę i najlepszych producentów - Olympus. Co do pierdów to głównie zależy od operatora i jego umiejętności. Jak jest średni to napcha powietrza bo w przeciwnym wypadku rurą nie umie manewrować.
Bladziochreturn napisał/a:
Nic nie wiesz kolego. Żaden lekarz nie stwierdzi, że piguła jest lepsza od klasycznej kolonoskopii. Tak więc odczep się od Polski. Mamy sprzęt do endoskopii za grubą kasę i najlepszych producentów - Olympus. Co do pierdów to głównie zależy od operatora i jego umiejętności. Jak jest średni to napcha powietrza bo w przeciwnym wypadku rurą nie umie manewrować.
Co się dziwisz, jak ktoś w dupie był, to gówno widział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów