jest zabawa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebią się aż się palmy trzęsą
Możecie mówić, że jestem rasistą lub faszystą.... Ale ja bym tą całą afrykę wypierdolił w powietrze.
No dobra. To jak? Powiemy im że trzeba jeszcze zdjąć gacie?
Może lepiej nie, bo jeszcze się namnożą..
Może lepiej nie, bo jeszcze się namnożą..
Poczekajcie aż dożyją czasów gdy każdy z nich będzie miał komórkę i kamerkę w niej. Oj będzie się działo Hard będzie przepełniony ich inwencją twórczą.
tam to dopiero dupeczki sie umieja bawic nie to co te polskie studentki majace sie za jakies gwiazdeczki :/ tym razem piwko dla Afryki
AIDS. Aids aids aids, aids aids! Aids
ryniu napisał/a:
Możecie mówić, że jestem rasistą lub faszystą.... Ale ja bym tą całą afrykę wypierdolił w powietrze.
Nie jesteś ani rasistą, ani faszystą, tylko głupkiem.
Jak byś rozjebał Afrykę, to wszyscy by przyjechali do Europy.
A ja uważam, niech sobie tam żyją szczęśliwie w tej Afryce i jeszcze wrzucę złotówkę do puszki na głodujące dzieci w Etiopii
I nikt mi nie powie że czarnuchy nie są jak małpy, wystarczy taki filmik in prosze.
@up jak wolisz czarne kobiety to powiem grzecznie wypierdalaj do Afryki a polskie studentki zostaw nam Jak sie nie umiesz zakrecic przy lasce by sie skusila na seks z Toba to niepierdol ze polskie studentki niedaja bo daja i to az milo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów