paradują sobie z długą bronią po mieście , jak się patrzy na takie obrazki to dopiero do człowieka dociera ile zakazów i nakazów otacza go w swoim państwie
Bo tam jest wolny kraj, każdy może się bronić, nie jak w Polsce czy UK, gdzie za zrobienie krzywdy bandycie lewaccy Sędziowie cię skazują...
Chcieliście wojny, to ją macie
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.Gdy patrzy się na USA i Europę Zachodnią to żyjemy naprawdę w zajebistym i bezpiecznym kraju.A Ci którzy twierdzą inaczej,po prostu nie byli nigdzie po za Polską.[/quote
W UK jest zakaz chodzenia z pistoletami, pistoletami nożami, nawet gazem pieprzowym, zaledwie co 10 Policjant ma broń, a morderstw jest pełno, zwłaszcza z użyciem noża, w samym Londynie w 2019 zabito 149 osób, znajomy kolegi został napadnięty pod bankomatem i rozwalił napastnika, wszystko było na kamerach i to on miał później problemy w lewackim Sądzie, to jest chore...
W UK jest zakaz chodzenia z pistoletami, pistoletami nożami, nawet gazem pieprzowym, zaledwie co 10 Policjant ma broń, a morderstw jest pełno, zwłaszcza z użyciem noża, w samym Londynie w 2019 zabito 149 osób, znajomy kolegi został napadnięty pod bankomatem i rozwalił napastnika, wszystko było na kamerach i to on miał później problemy w lewackim Sądzie, to jest chore...
Przynajmniej przeżył. Mojego zabrali od razu do kostnicy. Osierocił 2 dzieci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów