Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jak trzeba być zjebanym umysłowo żeby takie kurestwo odjebac i niech kurwa ktoś mi tu zaczynie pierdolic że to jest człowiek
To jest człowiek jak każdy inny z nas , a Ty za małolata nie robiłeś sobie jaj ?
Jak to kurwa czym środek na pluskwy na robactwo
Aaa, ok, nie kojarzyłem tych napisów na puszce, ja nicht fersztejn po angielsku
I jak trzeba być zjebanym umysłowo żeby takie kurestwo odjebac i niech kurwa ktoś mi tu zaczynie pierdolic że to jest człowiek
A kto powiedział że to człowiek? To jakieś dziadostwo które marnuje tlen na tej ziemi. Chuj z nim, pies go jebał.
To jest człowiek jak każdy inny z nas , a Ty za małolata nie robiłeś sobie jaj ?
Primo: Pewnie że kilka dziwnych akcji odstawiłem za małolata, wszelako Lukrecja Borgia akurat nie była moją inspiracją.
Secundo: Na małolata nijak mi on nie wygląda.
Tertio: Jako rozgrzeszenie założyłbym mu maskę przecigazową typu "słonik" i że trzy takie spraye podał sukcesywnie w drugi koniec wężyka od niej...
Oglądalność murowana!
Inna kwestią czy zdążył by skonsumować owoce swej nagłej popularności na Srik-Sroczku 💀
Wystarczy być czarny
Jaki tam człowiek. Typowy, pisowski zjeb. Zachowuje się jak pisowiec z typowa pisowską zarozumiałością i bezczelnością. Takie ścierwo powinno się odjebywać z kałacha a rząd warszawski powinien płacić za jednego 500 złotych.
Został aresztowany śmieć
Kazałbym mu to wpierdolić...
Cały spray z opakowaniem i gazem, cały.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów