Bójka zakończona interwencją policji.
Bójka zakończona interwencją policji.
Mi tam wygląda że tylko jeden fiknął. Ten co go podziabali, to co on maił pistolet na kulki?? Nie ma więcej info?
Bronx. East Gun Hill Rd & Hull Ave, a fight broke out between 2 ppl. 1 stabbed the other while the other person chased him & shot him at point-blank range in a car. PD opened fire and shot the gunman. He was pronounced dead at the hospital.
Tylko tyle
Mi tam wygląda że tylko jeden fiknął. Ten co go podziabali, to co on maił pistolet na kulki?? Nie ma więcej info?
Mógł mieć jakieś gówniane 22cal które z szybami ma problem.
Ciekawe, że na tych materiałach z USA, na których milicja strzealają do cywilów, widziałem białych jako podmiot akcji w pojedynczych przypadkach. Jednak zdecydowana większość to murzyny. Że też oni mają ochotę ciąglę utrzymywać czarnych.
A czemu się dziwisz, jeśli 8% społeczeństwa, wrrrróć..., mieszkańców USA popełnia 60% najcięższych zbrodni?
Bronx. East Gun Hill Rd & Hull Ave, a fight broke out between 2 ppl. 1 stabbed the other while the other person chased him & shot him at point-blank range in a car. PD opened fire and shot the gunman. He was pronounced dead at the hospital.
Tylko tyle
Czyli odjebali ofiarę napaści, bo napastnik akurat już spierdalał.. zajebiście XD Całość dopełniają krzyki : "Call ambulance bro! I don't wanna die!". No i chuj, jak widać mu nie pykło.
Mamy ten polski zaścian, ale to wolę już te naszą rodzimą socjalistyczną patolę od Stanowego gówna, gdzie chyba nie działa już po prostu nic.
Mógł mieć jakieś gówniane 22cal które z szybami ma problem.
Każdy postrzał z .22LR może być zabójczy - wszystko zależy od miejsca trafienia. Z bliska spokojnie przebije czaszkę, nie mówiąc o tkankach miękkich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów