Na lotnisku w brukseli jakiś rodowity europejczyk wkurwił się na lotnisku kiedy mu żonę pchnięto i stanął w obronie swojej trzeciej małżonki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do takiego na lotnisku od razu ok. 7g ołowiu z początkową prędkość prawie 400m/sek
Hrabia Drapula napisał/a:
do takiego na lotnisku od razu ok. 7g ołowiu z początkową prędkość prawie 400m/sek
Na każde 7 gram ołowiu jakie dla nich planujesz oni planują 7 kilogramów c4, 7 ciężarówek albo 7 gwałtów na sylwestra.
W sensie wolałbym aby nie było takich dysproporcji. Nie ograniczajmy się.
Hrabia Drapula napisał/a:
Ja tam zaraz bym całą Brukselę kazał oczyścić ołowiem i czym tylko się kurwa da z burdasów i tych kurew z eu co to sprowadzili
Po chuj tacy ochroniarze na lotnisku co we dwóch nie są w stanie jednego typa postawić do pionu? Tam też zatrudniają z grupą inwalidzką?
majdan5 napisał/a:
Po chuj tacy ochroniarze na lotnisku co we dwóch nie są w stanie jednego typa postawić do pionu? Tam też zatrudniają z grupą inwalidzką?
z tego co widac typ sie umie napierdalac ma jakies pojecie na temat walki szczypiorem tez nie jest wiec to nie jest takie proste ale prawda jest ze ochroniarze tez powinni kurwa "cokolwiek" potrafic
Przyjme do pracy na stanowisko ochroniarza. Mile widziany emeryt z grupa inwalidzka lub student.
Wymagania : brak. Oferujemy prace w systemie 3 godzinnym. Zatrudnienie przez agencje pracy na okres probny 3 miesiecy - jak bedziesz zapierdalal jak idiota - bedziesz pracowal dalej - wygenerujemy Ci kolejna umowe probna na 3 miesiace tak by ciaglosc pracy Ci sie nie naliczala i zebys nie nabral zadnych praw pracowniczych. Oferujemy rowniez bonusy (bonus jest taki, ze jak nie bedziesz narzekal to Ci nie wyjebiemy z roboty)
Praca w mlodyn, dynamicznym zespole.
Oferty prosimy skladac na adres mailowy xxx@xxx.xx wraz z podpisanym zalacznikiem, zawierajacym zgode na przetwarzanie danych osobowych oraz wypelniony folmularz in blanco na wziecie kredytu
Wymagania : brak. Oferujemy prace w systemie 3 godzinnym. Zatrudnienie przez agencje pracy na okres probny 3 miesiecy - jak bedziesz zapierdalal jak idiota - bedziesz pracowal dalej - wygenerujemy Ci kolejna umowe probna na 3 miesiace tak by ciaglosc pracy Ci sie nie naliczala i zebys nie nabral zadnych praw pracowniczych. Oferujemy rowniez bonusy (bonus jest taki, ze jak nie bedziesz narzekal to Ci nie wyjebiemy z roboty)
Praca w mlodyn, dynamicznym zespole.
Oferty prosimy skladac na adres mailowy xxx@xxx.xx wraz z podpisanym zalacznikiem, zawierajacym zgode na przetwarzanie danych osobowych oraz wypelniony folmularz in blanco na wziecie kredytu
ProVVe napisał/a:
Ja tam zaraz bym całą Brukselę kazał oczyścić ołowiem i czym tylko się kurwa da z burdasów i tych kurew z eu co to sprowadzili
Jak czytam takie wypociny 12-Latka, to myślę że powinni Cię do komory zamknąć.
majdan5 napisał/a:
Zapewne byś ich byku poskładał
Ukrów u siebie w mieście nie zlicze, na ulicy pełno Hindusów, jakis azjatów chyba z Kazachstanu. Zdarzaja sie ciapki i nigry.
Ale nie słyszałem by migrusy nakreciły jakąś grupsza imbę. Może dlatego że musza zapierdalać, a wszelkie wyskoki skutkuja wydaleniem z Polski na jakis czas przynajmniej.
Do tego migrusy nie sa grupa docelową dla polityków. Nikt im nie chce nadawać obywatelstwa, więc nie licza sie jako wyborcy.
Na zachodzie natomiast zapraszaja nierobów i nadają im obywatelstwo. I mysle że tu jest przyczyna tego ze wleźli im na łeb i nasrali. Ryży chuj z Kaszub tez chciał takich zaprosic bo Makrela mu kazała.
Ale nie słyszałem by migrusy nakreciły jakąś grupsza imbę. Może dlatego że musza zapierdalać, a wszelkie wyskoki skutkuja wydaleniem z Polski na jakis czas przynajmniej.
Do tego migrusy nie sa grupa docelową dla polityków. Nikt im nie chce nadawać obywatelstwa, więc nie licza sie jako wyborcy.
Na zachodzie natomiast zapraszaja nierobów i nadają im obywatelstwo. I mysle że tu jest przyczyna tego ze wleźli im na łeb i nasrali. Ryży chuj z Kaszub tez chciał takich zaprosic bo Makrela mu kazała.
stiuardPL napisał/a:
Jak czytam takie wypociny 12-Latka, to myślę że powinni Cię do komory zamknąć.
chcesz, żeby patrzył na to jak Cie gazują przez szybę? Też chętnie popatrzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów