Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten idiota chciał być szybki i strzelił z bronią skierowaną jeszcze ku ziemi, widać to dokładnie na kamerze monitoringu miejskiego od 9:23-9:24.
Gdyby Policjant dostał w rękę lub palec to raczej by tak ochoczo nie pomagał koledze, który został postrzelony.
Druga sprawa... To nie murzyn, tylko zarośnięty białas.
On dostał kule w łapę, aż mu magazynek wypadł ? Niezła akcja.
Radiostacja mu wypadła, a nie żaden magazynek. Powinieneś chyba odwiedzić okulistę
1:03 czy tam nie pata pytanie: zyjesz?
Nie pyta sie "is that yours ?" czy to twoja.. Chodzi mu o krew ktora leciała nagrywającemu... On odpowiada ze tak to jest moja... Czyli ze został trafiony
Tak jak ogladam te filmy z usa to mi sie przypomina jak poznalem goscia z nato ( przyjechal z usej - teksas )
wynajmowal chate od mojej sasiadki i mialem mu cos tam naprawic.
podjechalem, zrobilem a gosc na koniec sie pyta czy nie chce lancucha?! ( przyznam ze gruby jak by go z titanika zajebal )
pytam po co mi on, a tak to pytam tez po co mu on!?
gosc gada ze juz 4 lata jezdzi z tym bo przed wyjazdem gadali mu jak to w PL jest zle i niebezpiecznie, kradna rowery itp
po 4 latach go osnilo ze go w chuja zrobili !
Podoba mi sie w POLSCE i az mi sie ryj ucieszyl kiedy amerykanin ci mowi ze tu jest bezpieczniej niz u nich w wielkim jebanym usa!
ale to wy nie wiecie że my w polsce mamy jak w jajeczku ? jak w JOJKU mozemy sie czuc bezpiecznie, niby twardziele bo husaria i kibicie haha , nie powiem bo znam wielu wariatów i kozaków ale u nas mozna najczesciej dostac w morde , zadko kose , policja nie ma prawa do nas strzelac ani nie podchodzi do ciebie z pistoletem w reku , raz na ile jest strzelanina ? a tam to walą tyle ze glowa mała , morderstwa gwałty i to w ogromnej skali , narkomania ! a u nas pan wiesio żul i sebix z karyną , w porownaniu do amerykaninow i azjatów czy Rosjan to jestesmy MIĘCZAKI
podjechalem, zrobilem a gosc na koniec sie pyta czy nie chce lancucha?! ( przyznam ze gruby jak by go z titanika zajebal )
gosc gada ze juz 4 lata jezdzi z tym bo przed wyjazdem gadali mu jak to w PL jest zle i niebezpiecznie, kradna rowery itp
Podoba mi sie w POLSCE i az mi sie ryj ucieszyl kiedy amerykanin ci mowi ze tu jest bezpieczniej niz u nich w wielkim jebanym usa!
Ten gościu z NATO nie miał na imię czasem Bartoszczu?
2 lata temu poznałam kolesia z JU ES EJ z Nowego Jorku, był w szoku że można bezpiecznie wieczorem wyjść na miasto iśc napić się i nie boisz się że ktoś ciebie zaatakuje że nie musi mieś przy sobie broni, a jak poszedł do polskiego KFC to stwierdził że musi tu zamieszkać bo nigdy nie jadł tak dobrego mięsa - a to było tylko KFC, zabraliśmy go do Baru mlecznego (lol) to az się poryczał jak cudowne mamy jedzenie
Tak jak ogladam te filmy z usa to mi sie przypomina jak poznalem goscia z nato ( przyjechal z usej - teksas )
On ci chciał opchnąć łańcuch do roweru?
On ci chciał opchnąć łańcuch do roweru?
Nie kurwa dac bo juz mial dość taszczenia go.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów