📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny serial o romantycznym żywocie przestępcy na pewno sprawi, że będzie lepiej.
Tak jak ogladam te filmy z usa to mi sie przypomina jak poznalem goscia z nato ( przyjechal z usej - teksas )
wynajmowal chate od mojej sasiadki i mialem mu cos tam naprawic.
podjechalem, zrobilem a gosc na koniec sie pyta czy nie chce lancucha?! ( przyznam ze gruby jak by go z titanika zajebal )
pytam po co mi on, a tak to pytam tez po co mu on!?
gosc gada ze juz 4 lata jezdzi z tym bo przed wyjazdem gadali mu jak to w PL jest zle i niebezpiecznie, kradna rowery itp
po 4 latach go osnilo ze go w chuja zrobili !
Podoba mi sie w POLSCE i az mi sie ryj ucieszyl kiedy amerykanin ci mowi ze tu jest bezpieczniej niz u nich w wielkim jebanym usa!
wynajmowal chate od mojej sasiadki i mialem mu cos tam naprawic.
podjechalem, zrobilem a gosc na koniec sie pyta czy nie chce lancucha?! ( przyznam ze gruby jak by go z titanika zajebal )
pytam po co mi on, a tak to pytam tez po co mu on!?
gosc gada ze juz 4 lata jezdzi z tym bo przed wyjazdem gadali mu jak to w PL jest zle i niebezpiecznie, kradna rowery itp
po 4 latach go osnilo ze go w chuja zrobili !
Podoba mi sie w POLSCE i az mi sie ryj ucieszyl kiedy amerykanin ci mowi ze tu jest bezpieczniej niz u nich w wielkim jebanym usa!
Raczej radio mu wypadło.
Kutasiarz napisał/a:
Może...tam dużo Polonii.
Dirgo napisał/a:
1:03 czy tam nie pata pytanie: zyjesz?
Is that yours?
Dirgo napisał/a:
1:03 czy tam nie pata pytanie: zyjesz?
nie, koles mowi "is that his? ... its mine"
"czy to jego? (krew)... to moja"
Kurwa, ale powiedzcie co ta czarna małpa miała w głowie odpierdalając taką akcję? Widzi przecież, że jest otoczony przez 4 policjantów uzbrojonych w chuj - standardowo jak to w USA i postanawia zamiast kurwa przyznać się, że ma (pewnie nielegalną) broń, to kurwa postrzelać się z nimi wszystkimi. Kurwa CZEGO ON SIĘ SPODZIEWAŁ? Że bedzie jak w GTA, ze dostanie 2 gwiazdki pościgu i przezyje jakieś 20 kul policjantów zanim sam padnie? No do chuja, nawet jak zrobił coś nielegalnego (a na 100% zrobił, świadczy o tym kolor skóry) to przyznałby się, dostał jakieś 5 lat i trafiłby do swojego domu gdzie dadza mu za darmo jedzenie i spanie i juz tam sa wszyscy jego koledzy z osiedla. A tak kurwa, nie dość, ze teraz dostanie jakieś 20+ lat za próbę zabójstwa, nie dość że i tak i tak go złapali, wiec efekt identyczny jakby się od razu poddał, to jeszcze sam zarobił kulkę i jęczy jak 13 latka w szkolnym kiblu podczas pierwszego razu,nie mówią o tym, ze po prostu mogli go (i w sumie powinni) zajebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów