Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolicie o ruskich, o prankach, o kacapstanie. Lećcie do kalifatu paryskiego. Tam wam dopiero gały z orbit wypadną. Jak wrócicie w jednym kawałku , to nie tylko będziecie bardzo szczęsliwi, ale juz nigdy więcej tam nie polecicie. Czepneliście się jakiejś śmiesznej drobnej sytuacyjki. A w kalifacie paryskim (i londyńskim, a niedługo berlińskim) wielokrotne morderstwo juz jest nazywane w mediach "incydentem" . Taki totalny zlew i bark szacunku dla życia ludzkiego. Od razu widać żescie małolaty z kasą w chuj, bez logicznego zajecia w życiu.
Rzekł muzułmański brat Mahometa .. Ibrahim.
Rozmyślnie przypisałem sobie taki nick, aby właśnie udzielając ludziom odpowiedzi , wiedzieli kto to był i nihgdy nie zapomnieli historii o narodzie wybranym przez lucyfera. Warto się dokształcać.
Ruski prank
Prank to on będzie miał, jak na "misję specjalną" zostanie wysłany.
Jak mnie wkurwiają ci gołokostkowcy, tfuuuu.
To se kurwa kup skarpety po same jaja. Nie zapomnij o białych sandałach.
Pierdolicie o ruskich, o prankach, o kacapstanie. Lećcie do kalifatu paryskiego. Tam wam dopiero gały z orbit wypadną. Jak wrócicie w jednym kawałku , to nie tylko będziecie bardzo szczęsliwi, ale juz nigdy więcej tam nie polecicie. Czepneliście się jakiejś śmiesznej drobnej sytuacyjki. A w kalifacie paryskim (i londyńskim, a niedługo berlińskim) wielokrotne morderstwo juz jest nazywane w mediach "incydentem" . Taki totalny zlew i bark szacunku dla życia ludzkiego. Od razu widać żescie małolaty z kasą w chuj, bez logicznego zajecia w życiu.
Ale co ty w ogóle pierdolisz pierdoło? Co ma piernik do wiatraka? Patologiczne zachowanie śmieci ulicznych, pewnie wkurwił ich bo śmierdział albo z ryja im nie podpasował, a ty srasz się o jakiś Paryż. Od dekady wszyscy już chyba wiedzą [a szczególnie tutaj], że to zwykły imigrancki ściek i śmietnik, syf, brud, przestępczość, bezdomność... niedawno to odkryłeś? Uwielbiam ludzi, którzy "przejrzą na oczy" w momencie jak już reszta o wszystkim wie i zaczyna siać swoje nauki, jak Morawiecki o gospodarce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów