Pieski nadgryzają negroida
Pieski nadgryzają negroida
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Chronić i bronić", tak?
Jak do nieuzbrojonego człowieka to 15 kul wystrzeli,
Ile ma w magazynkach, tak długo, aż bandyta (lub debil, ale to na jedno wychodzi) nie padnie.
a do watahy psów które zaatakowały człowieka zastanawia się co ma robić
Bo nie jest idiotą, więc w *tej* sytuacji się zastanawia.
Ty - oczywiście - odjechałbyś na 19 kilometrów, wysiadł z samochodu, stanął na głowie, odwrócił się tyłem do akcji, wycelował z użyciem lusterka i oddał strzał w lampę, by pocisk, rykoszetując od lampy, krawężnika, witryny, samochodu, rynny i listka - zabił wszystkie psy, każdego z nich trafiając w lewe oko.
Dlaczego oczywiście? Bo na filmie jakimś kiedyś tak widziałeś, więc stąd wiesz, jak trzeba.
A w życiu jest trochę inaczej - choć jedno było współne - adrenalina u psa spowodowała, że nie padł od strzału, od drugiego, trzeciego, czwartego... i nie padł od razu.
Jak do nieuzbrojonego człowieka to 15 kul wystrzeli, a do watahy psów które zaatakowały człowieka zastanawia się co ma robić...
"Chronić i bronić", tak?
myślenie nie jest twoją mocną stroną
Toć to pół Philly by spłonęło
Jak do nieuzbrojonego człowieka to 15 kul wystrzeli, a do watahy psów które zaatakowały człowieka zastanawia się co ma robić...
"Chronić i bronić", tak?
Nosz kurwa to samo pomyślałem, ale później zwróciłem uwagę na kolor skóry gryzionego i stwierdziłem, że chuj z nim
Ile ma w magazynkach, tak długo, aż bandyta (lub debil, ale to na jedno wychodzi) nie padnie.
Ty - oczywiście - odjechałbyś na 19 kilometrów, wysiadł z samochodu, stanął na głowie, odwrócił się tyłem do akcji, wycelował z użyciem lusterka i oddał strzał w lampę, by pocisk, rykoszetując od lampy, krawężnika, witryny, samochodu, rynny i listka - zabił wszystkie psy, każdego z nich trafiając w lewe oko.
Dlaczego oczywiście? Bo na filmie jakimś kiedyś tak widziałeś, więc stąd wiesz, jak trzeba.
A w życiu jest trochę inaczej - choć jedno było współne - adrenalina u psa spowodowała, że nie padł od strzału, od drugiego, trzeciego, czwartego... i nie padł od razu.
Racja. Adrenalina to potęga, pozwala przeżyć wtedy kiedy reszta zawodzi.
"Chronić i bronić", tak?
Od kiedy murzyn to człowiek? Coś ci się grubo pojebało
Zatrzymaj tą demagogie dla głupszych od siebie.
myślenie nie jest twoją mocną stroną
Jednak mózg ci nie wyrósł...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów