Czyżby jakiś problem z kochanymi gościami?
Czyżby jakiś problem z kochanymi gościami?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety statystyka jest bezlitosna...(blablabla)
Smoki też tam były? Bo bajka niezła: krótka, treściwa, łatwa do zapamiętania (choć ciężko z morałem)...
no.... zajebisty argument wytoczyłeś - to ty masz uzasadniony powód sie zesrać:
rodacy nagle nie przestali kraść skoro napis jest dwujęzyczny (jeśli zwróciłeś uwagę po polsku w pierwszej kolejności i dużymi literami!)
więc za ten dopisek tylko po ukraińsku "nur für Polen" to na pysk z roboty w trybie now, niech pozna swoje miejsce...
Ty to masz dobrze zryty beret.
Ale jakby ci niemiec napisał "Polaku, znaj swoje miejsce" to byś się zesrał i obsrał po szyję.
Gdyby mi to Niemiec napisał na niemieckiej kartce, w niemieckim sklepie, to bym sprawdził, czy aby buty ładnie wytarłem. W gościach jestem. Kultury mnie nauczyli. Jeśli nie podoba mi się taki sposób traktowania, to mówię grzecznie "do widzenia" i jadę sobie gdzie indziej, albo wracam do siebie. Szanuję, że ktoś może nie tolerować Polaków, tak jak sam domagam się poszanowania tego, że nie toleruję czekoladowych książąt pustyni i dziczy z Azji. Nie po to mam granicę z Niemcami i odmienną kulturę, żeby przeskakiwać im przez płot i mówić im jak mają żyć. Jak goszczę u siebie Niemców, to też muszą śmiać się z moich żartów polegających na poruszaniu krzywdzących ich stereotypów traktujących o nich jako nazistach. Mam świadomość, że takie zachowanie może zostać odebrane za obrazę, ale mam to w dupie. U siebie jestem. Niech nie liczą, że do herbaty podam im mleko. Fantą poczęstuję z przymrużeniem oka! Gdy natomiast jestem u Niemców, to cierpliwie znoszę wszelkie docinki, bo to ja im spokój zakłócam. Ja nachodzę. Ja mam sprawę. Mają prawo nie chcieć na mnie patrzeć, ani o mnie myśleć, a już zwłaszcza, gdy źle im się kojarzę.
Na tym kultura polega. Każdy chce mieć u siebie po swojemu i ja to szanuję, bo sam z tego korzystam.
po to mam granicę z Niemcami i odmienną kulturę, żeby przeskakiwać im przez płot i mówić im jak mają żyć. Jak goszczę u siebie Niemców, to też muszą śmiać s
Zacne słowa. Po tym można poznać człowieka z zasadami
no.... zajebisty argument wytoczyłeś - to ty masz uzasadniony powód sie zesrać:
rodacy nagle nie przestali kraść skoro napis jest dwujęzyczny (jeśli zwróciłeś uwagę po polsku w pierwszej kolejności i dużymi literami!)
więc za ten dopisek tylko po ukraińsku "nur für Polen" to na pysk z roboty w trybie now, niech pozna swoje miejsce...
I po co marnujesz tlen na tej planecie?
Jebany obronca ukrainskiego gówna się znalazł.
Pewnie jesteś takim zjebem , ze zadna Polka cie nie chce i kurwa trzymasz w domu jakies smierdzace ukrainki
I po co marnujesz tlen na tej planecie?
Jebany obronca ukrainskiego gówna się znalazł.
Pewnie jesteś takim zjebem , ze zadna Polka cie nie chce i kurwa trzymasz w domu jakies smierdzace ukrainki
Gówno to wypslo się twojej matce kiedy cię z macicy wypchała.
PS. rozjebał mnie komentarz, że to "rosyjska prowokacja" - ja pierdolę, dla niektórych tutaj wszystko jest rosyjską prowokacją! Mam nadzieję, że ten komentarz to jednak forma trollingu bo nie wierzę, że można być aż takim dzbanem.
wskórają.
Gdyby mi to Niemiec napisał na niemieckiej kartce, w niemieckim sklepie, to bym sprawdził, czy aby buty ładnie wytarłem. W gościach jestem. Kultury mnie nauczyli. Jeśli nie podoba mi się taki sposób traktowania, to mówię grzecznie "do widzenia" i jadę sobie gdzie indziej, albo wracam do siebie. Szanuję, że ktoś może nie tolerować Polaków, tak jak sam domagam się poszanowania tego, że nie toleruję czekoladowych książąt pustyni i dziczy z Azji. Nie po to mam granicę z Niemcami i odmienną kulturę, żeby przeskakiwać im przez płot i mówić im jak mają żyć. Jak goszczę u siebie Niemców, to też muszą śmiać się z moich żartów polegających na poruszaniu krzywdzących ich stereotypów traktujących o nich jako nazistach. Mam świadomość, że takie zachowanie może zostać odebrane za obrazę, ale mam to w dupie. U siebie jestem. Niech nie liczą, że do herbaty podam im mleko. Fantą poczęstuję z przymrużeniem oka! Gdy natomiast jestem u Niemców, to cierpliwie znoszę wszelkie docinki, bo to ja im spokój zakłócam. Ja nachodzę. Ja mam sprawę. Mają prawo nie chcieć na mnie patrzeć, ani o mnie myśleć, a już zwłaszcza, gdy źle im się kojarzę.
Na tym kultura polega. Każdy chce mieć u siebie po swojemu i ja to szanuję, bo sam z tego korzystam.
Ale z Ciebie ciota . Taki pies koło koło własnej budy a jak wyleci poza ogrodzenie to spierdala piszcząc jak pizdeczka .. Żal mi Ciebie .
odpowiedzialna za to osoba powinna wylecieć na pysk z roboty
Ja bym tego pracownika awansował
Chuj mnie obchodzi co tam jest napisane i jak ty to tam interpretujesz. Moja odpowiedź była względem tego co napisałeś i nie odwracaj kota ogonem, znam takich zjebow jak ty którzy by chcieli kierować losem innych i chcieli by mówić co mają robić inni bo macie taki kaprys. Jak Chcesz rządzić to załóż sobie własną firme/ żabkę i rozstawiaj ludzi po kontach. Jesteś zbyt mały i znaczysz tyle co nic ale udzielasz się najbardziej, stąd wzięło się moje: nie zesraj się. Nie zrozumiesz tego bo jesteś tak zarozumialym i toksycznym siusiaczkiem.
PS. Ssij pałe.
Hejter. Postawiłbym Ci duże bardzo zimne piwo za ten komentarz, tylko nie wirtualne.
PS. Jak mu każesz ssać pałę, zrobi to z przyjemnością. Pod warunkiem że będzie niebiesko żółta
odpowiedzialna za to osoba powinna wylecieć na pysk z roboty
A ty razem z nią ośle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów