Czyżby jakiś problem z kochanymi gościami?
Czyżby jakiś problem z kochanymi gościami?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Franczyzobiorca ma większą swobodę prowadzenia biznesu. Musi wnieść wkład własny, ale prowadzona przez niego firma jest jego własnością. Może także decydować o rodzaju i ilości asortymentu. A nawet proponować ceny produktów.
Ajent ma dużo mniejszą swobodę we współpracy ze znaną marką i musi się dzielić zyskiem. Za to nie musi zazwyczaj wnosić wkładu własnego.
albo to nie ten sam Halman albo mózg na gówno bandery ci się zamieniło...
Może w końcu pierwszy raz cycka potrzymał (jakaś Upainka się zlitowała), któż to wie... "mniłość" minie, wstyd zostanie...
Nie, nie jest.
Ajenta zmieniają w 5 sekund. Rano przychodzi otwierać niby "swój" sklep i już jest nowy ajent.
A jak mu wezmą ten sklep to się tylko ucieszy. Nie znam żadnego ajenta żabki bez horrendalnego zadłużenia w ZUS itp. - choć auto w leasingu jest itp.
------------------
pierdolisz Waść głupoty. Ja znam osoby prowadzące żabkę i nie mające zadłużeń. Jak się wydaje więcej niż sie zarabia, to wpada się w długi.
znam tylko jedną osobę, którą żabka wyrzuciła z sieci i to właśnie za zadłużenie wobec żabki, którego nie chciała ta osoba spłacić.
poza tym od 7 lat nie ma ajencji tylko franczyza.
@Sonal , tobie to już się konkretnie popierdoliło, Ajencja i franczyza są dwiema różnymi formami współpracy.
Franczyzobiorca ma większą swobodę prowadzenia biznesu. Musi wnieść wkład własny, ale prowadzona przez niego firma jest jego własnością. Może także decydować o rodzaju i ilości asortymentu. A nawet proponować ceny produktów.
Ajent ma dużo mniejszą swobodę we współpracy ze znaną marką i musi się dzielić zyskiem. Za to nie musi zazwyczaj wnosić wkładu własnego.
-------------
generalnie między franczyzą a ajencją w żabce nie ma prawie żadnej różnicy. zmiana formy współpracy miała na celu pozbycie się możliwości pozwów wobec żabki.
Nie zesraj się.
A jak by ci tak deklu napisali w Holandii o polakach to byś się zesrał ze polaczka obrażają.
A jak by ci tak deklu napisali w Holandii o polakach to byś się zesrał ze polaczka obrażają.
Nie zesrał bym się bo większość normalnych pozostała w kraju, wiem w jakiej większości elementu wyjeżdża za granicę. Nie ujmując nikomu kto ma choć krzty rozumu w głowie, częściej patologia bez szkoły albo ludzie którzy chcą zacząć życie od nowa opuszcza kraj. Więc skończmy te bezsensowne polemizacje na takie tematy, są normalni Ukraińcy i są złodzieje, są cyganie, są ruskie podające się za Ukraińców, są polać, ki cebulaczki jak i dumni rodacy swoich krajów, czy to na wygnaniu czy to w biednym kraju.
To pokaż mi takie komunikaty sprzed napływu twoich kochanych braci z upadliny
Być może Ludzi z Ukrainy chcą oszczędzić (po co mają sobie przejebać od początku...) a Polaki czyli moje rodaki to złodzieje więc ich nie ma co informować tylko od razu pałować!
Nie zapomnę jak kolega rodak, Polak, ukradł paczkę berlinek w sklepie a babcia go przyuważyła i wstydu mu narobiła (nie wiedziałem że pajac coś zawinie) a ja jak wryty nie wiedziałem co zrobić czy mu przyjebać czy go rozjebać.
Być może Ludzi z Ukrainy chcą oszczędzić (po co mają sobie przejebać od początku...) a Polaki czyli moje rodaki to złodzieje więc ich nie ma co informować tylko od razu pałować!
Nie zapomnę jak kolega rodak, Polak, ukradł paczkę berlinek w sklepie a babcia go przyuważyła i wstydu mu narobiła (nie wiedziałem że pajac coś zawinie) a ja jak wryty nie wiedziałem co zrobić czy mu przyjebać czy go rozjebać.
Nie no, trzeba było od razu rozpierdolić i połamać nogi, było by co opowiadać przy wigilijnym stole
Nie zesraj się.
Ale jakby ci niemiec napisał "Polaku, znaj swoje miejsce" to byś się zesrał i obsrał po szyję.
...jak nie lubie kacapstwa zza Buga tak komunilat mimo wszystko nie na miejscu
Coś w tym jest, na górze powinien być po Upaińsku, a na dole po Polsku (bo tak to mogą stwierdzić, że na górze nie rozumieli, więc na dole nie było sensu czytać)...
no.... zajebisty argument wytoczyłeś - to ty masz uzasadniony powód sie zesrać:
rodacy nagle nie przestali kraść skoro napis jest dwujęzyczny (jeśli zwróciłeś uwagę po polsku w pierwszej kolejności i dużymi literami!)
więc za ten dopisek tylko po ukraińsku "nur für Polen" to na pysk z roboty w trybie now, niech pozna swoje miejsce...
Nie zesraj się znowu.
To pokaż mi takie komunikaty sprzed napływu twoich kochanych braci z upadliny
Na 50 złapanych złodziei 1 to Ukr a reszta Polacy
Różnica w tym co kradna tez jeż znaczna. Polak potrafi i chce zapierdolic wszystko co ma w zasięgu wzroku. Kradna wszyscy od dzieci po emerytów. Potrafią zapierdolic nawet telewizor czy hulajnogę elektryczna. Bezczelność i bezkarność polskich złodziei jest legendarna. Potrafią wybiegać z rzeczami przez wyjście ewakuacyjne. Złapani na gorącym uczynku potrafią pobić pracownika sklepu czy grozić nożem kobiecie w ciąży.
Ukraińcy kradna drobnicę. Głównie słodycze, kawę itp. Złapani się nie awanturują tylko rżną glupa ze nie rozumie o co chodzi.
Złodziejstwo polakow jest legenda w najdalszych zakątkach wszechświata. Polak zapierdoli absolutnie kurwa wszystko.
Zmienic to może tylko publiczna chłosta, napiętnowanie i ucinanie rak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów