Demokracja pełną gębą
Demokracja pełną gębą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej takich zjebow covidowych co by najlepiej każdemu mówili co mają robić. Ktoś ostatnio napisał, że sadol lewacki się zrobił i tak jest.
co ma bycie ograniczonym czyli bycie szurem i antycovidziarzem do lewactwa?
a no to wszystko jasne! W demokratycznym państwie trzeba mieć przecież zgodę magistratu na protestowanie, w przeciwnym wypadku należy się pała i do suki
Nie, on nie dostał pałą bo zorganizował nielegalną manifestację. On dostał pałą, bo - wbrew instrukcji policjanta - jej nie zakończył a potem wdał się w nim w pyskówkę. Policja nie eskaluje konfliktu a typ zaczyna się zachowywać agresywnie. Antykowidowemu podczłowiekowi się należało.
to protest jakiś covidowych zjebów z tego co doczytałem nie mieli zgody na protest, nie reagowali na nakaz rozejścia się i tak się skończyło.
mówisz o tych zjebach co są szczurami eksperymentalnymi i chodzą z majtkami na głowie?
Nie, on nie dostał pałą bo zorganizował nielegalną manifestację. On dostał pałą, bo - wbrew instrukcji policjanta - jej nie zakończył a potem wdał się w nim w pyskówkę. Policja nie eskaluje konfliktu a typ zaczyna się zachowywać agresywnie. Antykowidowemu podczłowiekowi się należało.
no dokładnie, antycovidziarzowi się należał mocny wpier*ol ale niektóry przegrywy sadolki i tak go bronią
No dobra ale co to ma wspólnego z demokracja? Kolesie zaatakowali policjantów to i dostali tak to działa chyba w każdym kraju i ustroju politycznym
Nic nie ma. To typowe pierdolenie prawactwa i innych putinowskich pomiotów jak to źle jest na tym zgniłym Zachodzie.
No kurwa, co Ty masz w głowie, że takie coś wyprodukowałeś? "Nie dostał za opuszczenie klatki, tylko za to że nie chciał do niej wrócić". Czy Ty rozumiesz sens słów, które zapisujesz?
Poza tym @Sm_Jaca nie napisał o antycovidowych zjebach tylko o zjebach covidowych. Wszystko Ci się pierdoli.
a no to wszystko jasne! W demokratycznym państwie trzeba mieć przecież zgodę magistratu na protestowanie, w przeciwnym wypadku należy się pała i do suki
tak, dokładnie.
Jak napierdalają BLM to jest burza braw, więc czemu oburzenie, że w Holandii też się nie pierdolą?
tak, dokładnie.
Jak napierdalają BLM to jest burza braw, więc czemu oburzenie, że w Holandii też się nie pierdolą?
Może dlatego, że BLMy to zwierzęta, i napierdalają ich za przemoc i niszczenie, nie za protestowanie.
Nie wiem kto na tym filmie protestuje i po co, mogą być to i lewaccy-płasnoziemcy, ale prawo do zgromadzeń i swobodnego wyrażania opinii to jeden z filarów wolnego społeczeństwa.
Następny 'niedouk" chciał zabłysnąć. Już ci tłumaczę tłuku jeden. Karnister to pojemnik na paliwo. OBYDWIE formy są poprawne czyli KARNISTER oraz KANISTER ty durniu bez matury.
No już się tak nie podniecaj xD
Mi kiedyś w zwolle zabrakło z ziomkiem paliwa psiarnia zabrała mnie na komisariat bo nie miałem karnistra (stacje tam są do 18 otwarte) i pała mnie napierdalała tym kanistrem po głowie! Wyrwałem mu ten karnister jebnąłem nim o ścianę i mówię Holenderska kurwo cię zaraz rozjebie! Zadzwonili do mojego opiekuna ten przyjechał i mówi „Kurwa Michał ty książkę napisz i swoich przygodach w NL”
Polska patola w NL xD to miałeś w końcu ten karnister czy nie? Bo nie miałeś go a nagle dostałeś nim przez łeb. Ile zjaraliście z ziomem?
No kurwa, co Ty masz w głowie, że takie coś wyprodukowałeś? "Nie dostał za opuszczenie klatki, tylko za to że nie chciał do niej wrócić". Czy Ty rozumiesz sens słów, które zapisujesz?
Poza tym @Sm_Jaca nie napisał o antycovidowych zjebach tylko o zjebach covidowych. Wszystko Ci się pierdoli.
No i taki czarnuch w stanach też protestował przeciwko brutalności policji (a protesty były ponoć w większości pokojowe) więc krótka piłka w twoją stronę - można pałować jak ktoś się stawia bagietom, czy zależy kto protestuje?
Swoją drogą - 6 milionów zgonów (przy założeniu, że ruskie czy kitajce podają swoje prawidłowe dane) a zjeby foliarze w dalszym ciągu kwestionują istnienie tego wirusa i pierdolą coś o klatkach czy maskach xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów