Ogier się wkurwił bo jego klacz puściła się z innym a on na pasierba łożyć nie zamierza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UkrytaPodNickiem napisał/a:
I dobrze, trzeba być pizdą bez honoru aby się związać z kimś z bękartem.
Cały dzień spędziłem dziś w sieci, jednak bezsprzecznie do Karynki powinna polecieć nagroda "Debil Dnia"!
Jesteś poza skalą.
Pani zebro, dlaczego pani zabiła własne dziecko?
Bo kocyk był śliski.
Bo kocyk był śliski.
To te czarne paski.
Zawsze wiedziałem, że zebry są bardziej czarne jak białe.
A tak właściwie to o co chodzi? Z tego co mi wiadomo to tylko lwy, gdy przejmują stado lwic to zabijają młode z poprzedniego miotu a te podrośnięte zostawiają. Czekam na jakąś opinię eksperta, bo poważnie nie ogarniam o co tu chodzi.
Przecież nawet ludzie kiedyś tak robili, a nawet polscy królowie. Jeżeli chodzi o samotne matki, to duża część są dobrym materiałem na żonę, ponieważ będą się o was starać- dobrze gotować i karmić, robiąc gałę codziennie i okazywać czułość. Takie pizdy już się w życiu wyszalały, często zostały zranione i teraz chcą się ustatkować.
Nattsjel,
U koniowatych na czele stada stoi dominujący ogier, który jako jedyny samiec w stadzie może ruchać klacze. Czasem zdarza się jednak, że jakiś obcy ogier przeleci jego klacz, a on jako samiec dominujący nie toleruje potomstwa rywala i je zabija. Dzięki temu klacz szybciej może wejść w ruje i wydać jego potomstwo.
PS: Oprócz lwów młode po przejęciu stada są zabijane także u np. szympansów i goryli. Po prostu każdy prawdziwy alfa samiec nie toleruje nie swojego potomstwa
U koniowatych na czele stada stoi dominujący ogier, który jako jedyny samiec w stadzie może ruchać klacze. Czasem zdarza się jednak, że jakiś obcy ogier przeleci jego klacz, a on jako samiec dominujący nie toleruje potomstwa rywala i je zabija. Dzięki temu klacz szybciej może wejść w ruje i wydać jego potomstwo.
PS: Oprócz lwów młode po przejęciu stada są zabijane także u np. szympansów i goryli. Po prostu każdy prawdziwy alfa samiec nie toleruje nie swojego potomstwa
Jebana w wodzie ewidentnie chciała małego utopić. A potem: "Ups...Wypadek "
- Janusz zostaw go !
- Ja mu kurwa dam !
- Janusz przestań to jeszcze dziecko !
- Spierdalaj matka ! Co on sobie gówniarz jeden myśli ? Dopóki jest pod moich dachem to będzie robil co mu każę !
- Janusz daj spokój ! Zostaw go !
- Nie będzie żadnego pedalstwa w tym domu ! Do kurwy nędzy ! Jak mu kurwa dam "Tato kupiłem hondę"
- Ja mu kurwa dam !
- Janusz przestań to jeszcze dziecko !
- Spierdalaj matka ! Co on sobie gówniarz jeden myśli ? Dopóki jest pod moich dachem to będzie robil co mu każę !
- Janusz daj spokój ! Zostaw go !
- Nie będzie żadnego pedalstwa w tym domu ! Do kurwy nędzy ! Jak mu kurwa dam "Tato kupiłem hondę"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów