📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Piwo nr 289 i jedziemy dalej. Temat miesiąca. Georgina Floryda zwana Flodzią musi zostać wrzucającą miesiąca!
alucard321 napisał/a:
Sadistic się kończy przez ciebie Flodzia wiesz? I przez tych idiotów przez których gówno znów trafia na główną. 20 piw to za mało aby odsiewać ten szajs
Sadistic się skończył jakoś w 2010roku kiedy fale gimbusów i wiejskich gównojadów zały serwer.
To nie Japończyk, wytatuowany jak jakiś przybłęda turysta z Chin albo Honkongu, pełno tego tałatajstwa przed zarazą było w Cesarstwie.
alucard321 napisał/a:
Sadistic się kończy przez ciebie Flodzia wiesz? I przez tych idiotów przez których gówno znów trafia na główną. 20 piw to za mało aby odsiewać ten szajs
poczekaj aż zbiorę siły i poszukam starych płyt z psychotestów na kominiarza w tym tyg poszukam to bd miał sadistic bo tez mnie wkuriwa to całe gówno halmana itd
A się pochwalę !
Poznajcie mnie sadole . To są własnie te słynne japońskie jelonki i NARA !
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Poznajcie mnie sadole . To są własnie te słynne japońskie jelonki i NARA !
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów