📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwko za uszanowanko
Sadistic się kończy przez ciebie Flodzia wiesz? I przez tych idiotów przez których gówno znów trafia na główną. 20 piw to za mało aby odsiewać ten szajs
alucard321 napisał/a:
Sadistic się kończy przez ciebie Flodzia wiesz? I przez tych idiotów przez których gówno znów trafia na główną. 20 piw to za mało aby odsiewać ten szajs
Nie zesraj się tam.
Czekam na obrazek pt. Sweetastic
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
W polsce za taki szacunek byś została wyruchana w jame i dostała kopa w łeb za kurestwo
cormax19000 napisał/a:
W polsce za taki szacunek byś została wyruchana w jame i dostała kopa w łeb za kurestwo
Nie wiem w jakim getcie mieszkasz. Ale ja się kłaniam u siebie ludziom i nikt nie chce mnie wyruchać.
Może cele zmień.
ifheowna napisał/a:
Nie zesraj się tam.
Brawo. Ktoś jeszcze przyzna się do piwkowania filmików z joemonster?
alucard321 napisał/a:
Brawo. Ktoś jeszcze przyzna się do piwkowania filmików z joemonster?
A kogo obchodzi zdanie zarośniętego trola, lamusie?
Nawet gdyby granica było 50 piw to i tak by przeszło, bo było zabawne, a piwniczaki chuja kogo obchodzą
Zwierzeta maja wiecej kultury niz polacy
No widać kultura kurwa.
Nawet sadole czasem muszą się pośmiać
Nawet sadole czasem muszą się pośmiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów